Kivirciginannesi_ Arkadaşlar 27. Haftamdayim aklımda isim yokkk. Güncel değil eski ama hoş bir isim koymak istiyorum . Sizin tercihiniz ne olurdu yardımcı olursanız cokk sevinirim❣
annecik11 Kivirciginannesi_ daha benim bebegim de kucuk cinsiyet belli değil ama kız olursa ya LUNA yada ARİA koyacagim
13579 Dryalp buğlem isminin anlamı doğru değilmiş iyi araştırın derim caiz değilmiş aklınızda olsun bende o ismi düşünüyordum vazgeçtim
GLshkrasln Minnosanne_2204 ayy bende duru ve masal arasında kaldım bı turlu karar veremiyorum tek isim istediğimden 😕
Yetgineslihan Zehra, Zeynep, Cemre, Elif, Suna çok güzel isimler yeni çıkan isimlere acayip sinir oluyorum 😁
NilDenizpksr duygulilom Biraz önce anlamı güzel isimlere bakarken not aldım bende Zümra ve Amine hem kulağa hoş geliyor hemde anlamları güzel 🥰
ElifLeyla Kivirciginannesi_ kızımın adı Zeynep erva😍 şimdi gebeyim kızım olsa adını Neris koyacaktık çerkezce gözümün ışığı demek ama oğlumuz olacak🥰
Birmelekannesi17 Kivirciginannesi_ hifa hatunun hikayesini araştırın derim çok etkisinde kaldım kızım olsa koyacaktır oğlum olacak 🥰