BegumIscanTunc Kızlar 17 Mart’ta Türkiye Hastanesinde detaylı ultrasona giricem kontrole gittigim hastane normalde ama perinatoloji uzmanı bakicak ama ben biseyi merak ediyorum acaba Detaylı ultrasona girerken yanımızda birini alıyorlar mı?
eaktr BegumIscanTunc ben kontrollere hep eşimle gidiyorum ve içeri birlikte giriyoruz. Doktora göre değişir herhalde ama alırlar diye düşünüyorum. En azından yanında 1 kişiyi alırlar.
BegumIscanTunc eaktr normalde kontrolde doktorum yanımda kimseyi almıyor ama detaylı uzun sürdüğü için alirlr mi diye düşünmeden edemiyorum bu arada hangi doktora gidiyorsunuz
eaktr BegumIscanTunc yani alması gerekir ama eşinizin de hakkı değil mi :) yazık ona da. Ben Acıbadem maslak hastanesine gidiyorum
-Gamze- BegumIscanTunc merhaba canım bende Türkiye hastanesinde gittim detaylıya eşini ilk etapta almıyorlar detaylı incelerken son 10 dakika bebeği göstermek için doktor eşi de çağırıyor bebeğin renkli fotoğrafını falan çekiyor fotoğrafların CD sini veriyor o şekilde.
BegumIscanTunc -Gamze- benim eşim gelmicek işten dolayı annem gelicek onuda alır mı acaba birde toplamda kaç dk sürdü