pembebirfil Merhaba anneler 36+3teyim bebek baya aşağı indi gibi hem kasık kemiklerinde ağrı hissediyorum hem de sanki sürekli tuvaletim geliyo gibi gidiyorum bişey de yok ☺️ Bunu yaşıyo musunuz daha erlen değil mi sizce ?
gulfem_93 pembebirfil ben de 36+4üm yalnız değilsiniz 😄 Tuvalete gittiğime değmiyor gibi hissediyorum bazen o kadar az geliyor ki yani. Baskı da arttı
Senmerve pembebirfil buyuk tuvaletiniz var gibi hissediyosunuz idrarmi dogum belirtilerinde isal olacakmissiniz gibi karin agrisi ve surekli buyuk tuvaletiniz varmis gibi hissedip tuvalete cikip ikinma geregi duymak 30 ve sonra si haftalrda hersey mumkun oyuzden oyle soyleniz saglikla haftalarinda digarlar insallah
pembebirfil gulfem_93 neyseki aynı şeyleri yaşıyoz o zaman erken gelir diye korkmayı bırakayım nasip ☺️
Helinrojbinn Senmerve 36+5 iki gündür ishal sancısı var ishalimde ayiptir soylemesi ama henuz kanala inmemis bebek dogum blirtisimi bu bide cok aykta kalnca dgrcakmisim suyum patliycak gibi
BiR_MeLek pembebirfil sancın da var mı canım 34 haftalık hamileyim brnim bugün ara sıra sancım tuttu korkuyorum
pembebirfil BiR_MeLek var olmaz mı adet sancısı gibi ama çok kısa süreli oluyo karnın alt kısmında oluyo
Kubraa-94 BiR_MeLek dün ben o yüzden acile gittim ve nts de sancı çıktı bende 34 haftamdayım endişelenme eğer belden bir sancı gelmiyorsa yalancı sancı sadece karın bölgesinde olup kısa süreliyse korkma
pembebirfil Kubraa-94 Çarşamba günü 37 bitmiş olacak doktor kontrolüne kadar dayansa bari noluyo da bilmiyorum ☺️
banudemiryr pembebirfil 38+4 üm bende 36dan beri idrar problemi yaşıyorum WC den kaçar adımlarla çıkıyorum tekrar çişim gelmesin diye ama nafile çiş hissi hep var 😅😅 normal yani hepimize oluyor öyle 🙊
pembebirfil banudemiryr bu sevindirici haber ya 😂 38e geldiyseniz süper çünkü ben şu an doğuracam gibi hislere kapılıyorum 🙈
Senmerve Helinrojbinn ayakta kalirsaniz fazla kasilmalariniz olur kasilmalarda nisan ve su gelmesini saglayabilir son zamanlariniz ayakta durmayin fazla evde ve disari ciktiginizda yanliz olmayin bu zamanlariniz onemli hazirliklariniz bitmediyse bitirmwye calsin