Haydinn Doktor ve Sezeryan Doğum ücretleri hakkında Bilgi postumuz olsun güzel anneler 🌸 hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ücretler nasıl ? Bana da bi fikir olsun hem ☺️☺️
BegumIscanTunc Haydinn Türkiye Hastanesine gidiyorum doktorum Ayşe Meryem uslu gayet memnunum aşırı ilgili ve hassas bir doktor ailem gibi muayene ücreti 215₺ doğum ücreti normal 5500₺ sezeryan 6500₺ idi en son sorduğumda ama şimdi daha sormadım
Seliiinn Gop Yeniyüzyıl Hastanesi, doktorum Emine Dilşad Herkiloğlu. Çok memnunum. Normal doğum 5000 epiduralle 6000 oluyor , sezaryen 6500 diye hatırlıyorum
Aycha Seliiinn Merhaba, Dilşad Hanım, ikili testi kendisi mi yapıyor yoksa perinatoloji uzmanına mı yönlendiyor? Teşekkür ederim.
Nursel67 @Haydinn bende Sefaköy Rumeli Hospitala Yağmur Yücebaş Yıldıza gidiyorum muayenesi 100 TL normal doğum 1950 sezeryan da 3020 TL ymiş doktorumdan çok memnunum muhasebeden Fiyat bilgisi alırken epidurali spinal sezeryanı söylemediler
bebissveannesi Gop hastanesine gidiyorum Burak Özköse’ye özel sigortam var o yüzden ödeme yapmadığım İçin tam bilmiyorum ama muayene 250₺ sezaryen 6.500₺ diye duymuştum burdan bir arkadaştan
Bhralp0501 bebissveannesi Benim de doktorum Burak bey 😊 2021 fiyatlarını henüz almadım ama 6000 tl civarıydı sanırım. Sgk ile muayeneye 200 tl ödüyorum. Çok iyi bir doktor.
Aycha Merhaba, Dilşad Hanım, ikili testi kendisi mi yapıyor yoksa perinatoloji uzmanına mı yönlendiyor? Teşekkür ederim.
Seliiinn Aycha ikili test için perinatoloji gerekmiyor canım kan alıyolar senden sadece sonra doktorun sonuca bakıyor , detaylı ultrason için perinatoloji uzmanına yönlendiriyor önerdiği birkaç uzman var ama bitanesi işinde baya iyiymiş biz ona gideceğiz
Aycha Seliiinn Burun kemiği ve ense kalınlığının ultrasonda ölçümü için sormuştum kimi doktorlar ikili test için de; ayrıntılı ultrason gibi perinatoloğa yönlendiriyorlarmış.
bebissveannesi Bhralp0501 evet öyle gerçekten ☺️ Ben başka doktorla başlamıştım içime sinmedi 9.haftada kendisine gittim memnun kaldım onunla devam ediyorum
Bhralp0501 bebissveannesi bende öyle 7.haftadan itibaren gidiyorum. Doğumları falan da çok güzel yaptırıyor. İnşallah bize de güzel doğumlar nasip olur 😊
Begumhane Koç üniversitesi hastanesi ilk doğumum sezeryan olduğu için sadece sezeryanlı sordum önümüzdeki ay zamlanacakmış şu an 9bin 300 falan dediler
Meyracukurmaraz Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesine gidiyorum. Doktorum Atilla okur çok çok memnunum normal doğum 3500 zorunlu sezeryan 4000 TL