Portakalgeliyor Yikilmadimayaktayim allahım geliyor mu ??? Sağlıkla gelsin allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌼
Yikilmadimayaktayim umutunannesii dün gittim hastaneye geri gönderdiler 2 cm açılma vardı . Sancılarım düzenli değildi . Düzenli olunca gel dediler çünkü. O yüzden takipteydim akşam düzene girmeye başladı emin olamadım
Yikilmadimayaktayim Nazlcnnn68 canım şuan karnım sertleşiyor ve anında belimde sancı başlayıp kasıklarımı dolaşıp gidiyor yaklaşık 40-50 sn sürüyor. Adet sancısı gibi ama biraz daha fazla düşün. Tabi bu daha başlangıç son anlarında sancıda şiddetleniyormuş
Gull_94 Yikilmadimayaktayim tedbır amaclı bence once gıdın kalp atısı vs acılmanıza baksınlar zaten acılma yoksa gerı eve gelırsnız ben oyle yapmstm 10 dk da bı geldgınde gıttım yarım cm denıldı eve donmustum eger hastanenız yakınsa bu sekılde yapın bence ama genelde 5 dk da bı olunca gıdılıyo
Yikilmadimayaktayim Eylul2107 dün çatı muayenesi yaptı nst de sancı çıkınca . Ondan sonra geldi nişan
Omerhatice Yikilmadimayaktayim doktorum bana 7 ila 5 dakikaya inene kadar bekle sonra gel demişti 2 buçuk sene evvel oğlumda 21 dakika ara ile girmeye başlamisti en son 5 dakika bire dusunce hastaneye gittim 1 saat sonrada 3 dakikada bire düşüp acilmam çoğalmaya başlamıştı canim sağlıkla.kucagina al inşallah
Eylul2107 Yikilmadimayaktayim suyunuz gelemediği sürece bekleyin bence biraz dha su geldikten sonra gtmemek tehlikeliymis