Sevilayklnc 4 mart bhcg 13169 progesteron 23,86 6 mart bhcg 20086 progesteron 28,21 çıktı keseyi geçen pazartesi gördük ama bir problem var mı sizce? 2 düşük yaptım daha önce lütfen bilgisi olan yazabilir mi 🙏
Epifenomen Sevilayklnc tam tamına 2 kat artması değil mesele düzenli olarak artı yönde yükseltmeli. Hafta ilerledikçe tam 2 kat artma görülmeyebilir. Gayet güzel yükseliyor içinizi ferah tutun.
esra572 Sevilayklnc çokta yüksek çıkmış içinizi ferah tutun 2kat bazen önemli ama burda o kadar çok kişi varki iki kat artmayip sağlıklı doğuran
esra572 Sevilayklnc Allahümme ya mubdiu 99 defa düşük tehlikesi olanların okumainda fayda var canım oku bol bol
minikprensimmm123 Kızlar hepinize de söyleyim mubinli yasin okuyun YouTube da var nasıl olduğu anlatılıyor ben öyle yaptım her mubin ayetine gelince suya üflüyorsunuz zaten 7 mubinli ayet var her o ayete gelince suya üfleyin sonra tekrar baştan toplamda 7 sefer okunuyor Bi YouTube dan dinleyin o suyuda için ben sürahiye su koyup yaptım 1 hafta içtim o suyu