13579 Serdem39 Esil ismini ilk defa duydum şimdi araştırdım anlamı çok güzel nerden buldunuz bizde merve isminin yanına isim arıyorduk fikir oldu banada
Serdem39 13579 eşime esila derken esil olsun dedi kulağa daha hoş geldi. Anlamına da baktıktan sonra direkt tamam dedik 😊. Aylardır arayıştaydık neyseki doğmadan karar kıldık 😁
Meyracukurmaraz Nursel67 yaa çok nadir duyuyorum kendi ismimden. Kızınız çok memnun kalacak ilerde 😂 çok seviyorum ben ismimi anlamıda çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde kızım olacak daha karar veremedim
Nursel67 @Meyracukurmaraz bende seviyorum meyra ismini ☺️ Ama hiç oturup düşündüğüm araştırdığım bir isim değildi doğaçlama oldu ismin tınısı çok güzel birde nadir bulunuyor olması çok hoşuma gitti
Ebreva Esra_80_ Destina olacak kısmetse babamız çok beğendi seviyor böyle değişik güzel anlamlı isimleri 1.numaranında adı Eva 😊
Burcuckmk Esra_80_ cok isim buldum eledim sonunda mihra ismine karar verdik vazgecmemek icin de ismine siparisler bile verdim 😄