Esra_80_ Yorumları alalım bizede fikir olur ❤️ Benim Aklımdann Nehir geçiyor ☺️Umarım değişmez 😆 ilk zamanlar Asel mira idi şimdi ise Nehir ismine taktık😍❤️
058elf Esra_80_ bizim değişmez diye düşünüyorum 31+4 teyiz başından beri Elif Meva diyoruz nasipse koyacaz ✨
Aselminaaa Esra_80_ hamile degilim ama kizim olursa asel mina diye dusunmuyorum mina net o konulucakda bir isim daha istiyorum bakalim belki tek Mina kalir. Oglumun ismi Sina
Ayaegulyunus Esra_80_ bizde başından beri Zeynep dedik şuan 26+3 olduk ve hala aynı karardayız 🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰🤰
Esra_80_ Hayalizlerim ya çok güzel isim bende hep derdim Asya ismi güzel dşye ama kuzenimin çocuğunun adın🤔o yüzden kuramıyorum
Ozlem23 Hayalizlerim sende eşinde istiyorsanız boşver koyun senin çocuğun o onlarda alışıp kabullenecekler
hamileana Cinsiyetini öğrenmeden önce kız olursa duru koyalım demiştik sonra eşim rüyasında cemre gördü kız olduğunu öğrendik şuan 31 haftalık olduk artık değişmez heralde cemre koyacaz inşallah
yesilmavi hamileana yanlış hatırlamıyorsam ateş kor demek cemre rüyaya göre hareket etmemek lazım ben hergün başka bir isim görüyorum 😂