Findikurduu Merhaba arkadaslar . Ben 10 haftalik hamileyim ve bu hafta bir kirmizi bir de pembe olmak uzere iki kez kanamam oldu . Doktor kanama alani olmadigini soyluyor. Boyle durumda olup kanamasi olan ama kanama alani olmayanlar var mi acaba araniz da ?
Aselminaaa Findikurduu ben bizzat yasamsdim ama arkadasimin yengesi neredeyse butun hamileliginde bu sebepten yattiyor
merveklyc Findikurduu Benimde oldu 5 haftalıkken başladı 7 haftalıkken bitti. Anlam veremedi doktorlar kanama alanı yoktu bebekte sorun yoktu düşük tehdidi demişlerdi iğne ve fitil kullandım geçti canım 19 haftalık oldum ilaç verdiyse kullan dinlen bol bol
Findikurduu merveklyc progestan fitil ve igne kullaniyorm kanama alani yok ama kanama oluyor doktor demekki rahimde birikmeyip.direk dusari akiyor dedi. Sadece dusuk riski kanama dedi o kadar baska bir aciklama yapmadilar . İlk olan kirmiziydi. Daha sinra uc gun kahve leke geldi bugnde pembe akinti oldu ama alan yok iste . Napicam nasil gececk bilmiorm
merveklyc Findikurduu Sana önerim hiç kendini strese sokma canım geçiyor senin de geçecek inşallah. Bol bol dinlen, kanama yaşayan o kadar çok hamile var ki çoğu da bebeğini kucağına alıyor.Bana söyledikleri şey bebek sağlıklıysa hiçbişey olmayacak🤲
Aselminaaa Findikurduu bilmiyorum cnm ama sorarim senin postunu simdi favorilerime eklicem sorunca sana yazarim
Findikurduu merveklyc insallah dedigin gibi olur cnm endiseleniyo insan iste . 20 haftaya kadar risk var dedi bana da doktor insallah bu kalan haftalari da saglikla atlatip risksiz gunlere geliriz
Findikurduu Aselminaaa annem calisiyor cnm kayinvalidem de diger torunlarina bakmak zornda . Bundan snra bakalm nasil olacak
Aselminaaa Findikurduu ozaman olabildigince az is yapmaya calisicaksin cnm kendini zorlamasan imkaniniz varsa bir yardimci alin