Gulsummyuksel fulakinci amiiinnnn ümidim vat k yüzden heyecanda basmıyor değil tuhaf duygular uyuyamıyorum rahatça sanki sancım gelicek ben anlamayacağım gibi acı eşiğim yüksek farketmiyorum biraz o yüzden bi panik halindeydim 😂
mrymktl dilaraberk been ve hala yaşıyorum açılma ilerlemedi 2 haftadır 1 cm ama rahim ağzındaki yumuşama ilerledi şimdide nişan geldi sancılar yalancı 🤥 doğum yakın mı belli değil zor süreç
fulakinci Gulsummyuksel bende öyle heyecandan sanki hiç birşeyi anlamayacak gibi hissediyorum. Sancım vari yok mu psikolojik mi olan sancılar onan ayırt edemiyorum. Umarım anlarız geldiklerini😀😀
Mrvgl Niiisssaaa Evet diyaframdaki baskı azalır. Bir de karın aşağı düşer aynada farkedersiniz bebek kanala indiginde
leylosule dilaraberk bebiş kanala girdiğine dair bir şey hissettiniz mi? Karnınız düştü mü mesela herkes öyle bir şeyden bahsediyor
dilaraberk leylosule karnimin dustugunu esim farketmisti dalga geciyo sandim o gece agrim oldu sabah doktor dedi kanala girmis diye agriniz varsa eger yuksek ihtimal girmistir karin dusmesinden ben anlamiyorum 😅😅
Albiina05 Niiisssaaa benim bebek de dönmüş ama hiç anlamadım sadece sancılarım oldu doktora gittim öyle anlaşıldı. Bebek dönerken ağrıları başlatmış ilaçlarla doğumu durdurdular.