Limonumm Ozlemyuksel58 kaç haftalijsin kaçıncı haftada aşağıda olduğunu öğrendin durumun nasıl bu konuda doktor ne dedi
Nvkdkdkd eminedlmnn Ozlemyuksel58 Rukiye_kelce Limonumm Bugün kontrol için gittiğimde doktor bebeğin aşağı durduğunu söyledi bebek her zamanki pozisyondaydı yataydı sadece sanırım kese olarak aşağıda duruyordu . Yorgunluk ya da seyehat edip etmediğimi sordu . 3 gün önce çok ayakta kaldım sanırım temizlik yaptım ondan kaynaklı oldu . Bir hafta sonra kontrol önerdi . Progestana devam dedi ilaveten magnezyum başladı . Umarım haftaya sıkıntı olmaz .
Limonumm Rukiye_kelce solum ağrıyordu 1 hafta sonra randevu aldım doktir bebeğin başı aşağıda dedi zaten ters bsiey olduğunu anlamıştım setlik vardi solumda
Limonumm Nvkdkdkd banada dinlen dedi progestan verdi kullanamıyorum magzneym verdi magnornm sadece onu içiyorum bnmde çarşamba detaylı ultrasyona gidecem inşllah sıkıntı çıkmaz bana dua edermsiiniz 🤲
Nvkdkdkd İnşallah sizde ve bebişinizde bir sıkıntı çıkmayacak 🙏🏻🙏🏻 Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Nvkdkdkd Limonumm benimde 2. Gebelik bir kayıbım var . İlki 8 haftalıkken kalbi durmuştu sebebi kromozom anomalisiydi . Bakalım inşallah sıkıntı olmaz bu gebeliklerimiz
Limonumm Nvkdkdkd benimde 2 bebegimin de e 9.komozom bozukluğu vardı yani plesenta öne geçip vitamini plesenta alıp bebek geride kalmıştı gelişimi vitamini
Limonumm Nvkdkdkd amin inşallah hepimizin inşllah sağ salim bebeklerimizi kucağımiza alırız çarşamba günü belli olacak hayırlısıyla bi sorun sıkıntı inşllah çıkmaz 🤲🤲 inşllah seninde bi sorun sıkıntın olmaz