Zeynep9120 zynn35 ben kese görmek icin gittimde cuma günü 6+0 dı doktor ⅔ gün snra gelsen kalbide dinlerdik dedii keseyi gördük yolk kesesini de görduk sukur karından baktı ama kalbi duyamadık perşembe gününe tekrar çağırdı insallah duyarız 🤲🤲🤲 bugun 6+3 ❤️
zynn35 Zeynep9120 ahh hadi inşallah 6+1 de duydum bende büyük ihtimal duyarsın sende değişiyor zaten 🥰
gunesveguney Zeynep9120 merhaba canım 6+0 dı ilk öğrenip gittiğimde sadece kese geç yolk sacı gördük bebeği daha göremeyiz kese 20 mm olunca görürüz dedi cuma günü çağırdı ama randevu bulamadım perşembe sabah gidicez 7+2 olmuş olacak inşallah duyarız götürünüz
Selensahin Deniztayfun üzülme benim betam 2682 di yine de görünmemişti 4 hafta 2 günlük dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi bakalım bu perşembe gideceğim umarım bende görürüm
Sunny tipikbiryayburcu selam☺️ İlk kez 5+0 da gittim vajinal olarak kese gördük bebek gördük nokta gibi, 6+0 da yine vajinal kalp atışı, 8+0 da karından ☺️
gunesveguney tipikbiryayburcu selamm ben kan verdim 5100dü yüksek çıktığı için hemen gittim 6+0 dı karından keseyi gördük
tipikbiryayburcu Sunny Ben şu an 3+6yım galiba. Dün ilk kez özelde acilde kan verdim beta 88 çıktı. Yarın sağlık ocağında mı versem yoksa doktora gitsem mi kararsızım
Sunny tipikbiryayburcu sağlık ocağında verebilirsiniz bence doktor göremez zaten şu günlerde o da kan vermenizi ister tahminimce ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏
Tugcetatli Seda91- 8+4 bugun fitille birlikte leke geldi doktorum gelebilir korkma demisti ama ister istemez korkuyor insan
Selocan59 Tugcetatli normaldir kuzum normal çok kanama değilse hafif lekelenmeler yerleşme diye geçiyor
Selocan59 199706 var canm ben hamilelik belirtilerimi hep ayağımdan anlıyorum ama benimde ayak bileklerimde daha çok oluyor eklemlerde şükür şuan yok ilk haftalarda çok oluyordu normal bide hamilelik alerjisi var
Tugcetatli Selocan59 insallah normal olsunda baska bisey istemiyorum insan cok korkuyor riskli olunca dahada pimpirik oluyorsun
GulcanDongel Edali87 Allah razı olsun, dün sabah çok yoğun kanamam oldu kötü bi gün geçirdim ama çok şükür ikizlerim yaşıyo kalp atışlarını gördük 🤲
tipikbiryayburcu Sunny Çok teşekkür ederim bugün tekrar verdim 2 katı olmuştu 🥰 2 Nisanda doktora gidicem 5+3 falan olucak inşallah görürüz keseyi
Edali87 GulcanDongel Ay cok sukur😍 benim annemde kardeşlerimde ikiz🥰 sizle konustuk ya ben suan cok.degisik hissediyorum reglim 4 gün gecikti ve kasiklarimda değişik bi agri geziyor midem eksiyor hamileyim sanırım ama test de yapmadim