Ulku3838 Selocan59 aynen sonuçlarım bugün çıkdı insallah birşey çıkmaz yarın gicem bakalım dokdor ne dicek merakla bekliyorum ❤️
Ulku3838 Selocan59 gitim ama dokdorum yokdu acıl hastası varmıs gosteremeden gelmek zorunda kaldık insallah harın tekrar gicem
gunesveguney Elffnur 2 gün önce öğrendim daha 6+1 im keseyi gördük sadece inşallah sağlıklı ilerler ❤️❤️
Selocan59 gunesveguney hayırlı olsun cnm rabbim hayırlısıyla kucağından almayı nasip etsin inşaALLAH 🥰😍 çok sevindim
TazeAnnee6767 Zeynep9120 cnm bn acilde ogrendm 13.79 çıktı snra 347 de goremdm 1 hfta sonra gittim 6840 da gördüm
Zeynep9120 TazeAnnee6767 benimde olmustur o kadar heralde değerim bende görürrüm insallah yarın 🙏🏻 karından mı gördünüz peki
SuleMine aysun86_ suan cok iyiyim cok sukur hamile gibi hissetmiyorum agrilarim gecti bebegimde iyi rabbim saglikli bir sekilde hepimize dogurmayi nasip etsin insallah Hamileligimizin kolay gecmesi dilegiyle
Edali87 Bu hamilelik belirtilerine ilgili bisi merak ediyorum mutlaka herkeste ilk bi bulanti kusma oluyor mu hiç bulunmayan varmi
Edali87 GulcanDongel amin insallah. Yani hamilelik zor mu gecer sonrasında başarabilir miyim fln boyle heyecanlar
Edali87 GulcanDongel herkes nasıl rahat oluyor anlamiyorum😬 büyük sorumluluk yani. Hamilelik bilinmez bir süreç bilmediğim için korkuyorum bence arkadaşım güzel yanlarını dusun diyor
Selocan59 GiZemEjDeR doktoruma. Söyledim değiştirdik özel bitane yazdı Ocean Methyl folat bunu yazdı bu nasıl sence
Selocan59 GiZemEjDeR teşekür ederim cnm söylemesen bilmiycektim bilgi vermenden dolayı bende teşekür ederim 😘😍😘