Meltem01 Minnakanne_ kesinlikle bende öyleyim sürekli bulantı ve açlık hissi kazınıyor midem ama bişey de yiyemiyorum🤦🏻♀️
Elibes Meltem01 kaç haftalık gebesiniz? Ben de sürekli açım, midem kazınıyor. Ama henüz bulantı yok. 5+2 deyim.
ylzsa Meltem01 folidace mi kullanıyorsunuz bende aynı sekilde mide bulantısıda var degiştirmek mi lazım bilmiyorum
Ozlemmiray2019 Miniikanne nasıl güzel bir mesaj yüreğinize sağlık çok teşekkür ediyorum. O kadar doğru ki söyledikleriniz. Duygulandırdınız beni.. inşallah sağlıkla duyarım🙏 Sizde sağlıkla kavuşun evladınıza inşallah 🙏
GamzeVefa Elffnur Elffnur gerçekten bir yerden sonra insanın sinirleri çok bozuluyor doğuma kadar böyle olan arkadaşlarım var 🤷🏻♀️
Ebrutnc Ozlemmiray2019 banada oldu aynısı 2 kere göremedi doktor sakın kürtaj olma bi doktorun demesiyle doktor bana 2 gün sonra gel dedi ben 8 gün sonra gittim şükür o zaman duyduk sabret dua et 🙏🏾
Ozlemmiray2019 Ebrutnc inşallah bende duyarım sağlıkla 🙏 yarın gidicem çok stresliyim bir hafta sonra gitmiş olucam bende
Elibes birgaripyolcu Merhaba ben de aynı durumdaydım prolaktinim 81 deydi, Dostinex sayesinde gebe kaldım, gebeliğimi öğrenince de ilacı bıraktım.
GulcanDongel Elibes ay bende öyleyim acıkıyorum ama çok yiyemiyorum 😬 gurultudan uyanıyorum resmen 🤣 ama benim ikizler çok acıkıyor 🙈
Tugba_D Zeycel ayyyy kesinlikle öyledir ilk öğrendiğimde aralıksız sevinçten ağladım çok başka bişey içinde bi canın kalbini duyuyprsun ve o senin herşeyin🤲🏻❤️
Zzuullaall GulcanDongel ay çok teşekkür ederim rahatlattınız 🥰 benimde betam 1257 cıktı 4 hafta 6 günlük dedi. dünden beri bende çok stres yaptım ama şimdi siz böyle diyince bikaç yerdede normal oldugunu belirtince rahatladım
GulcanDongel Zzuullaall valla canım bende senin gibi yaptım ili gün geçmek bilmedi kese görünmeyince üzüldüm ağladım ama boşunaymış 😍 üzme kendini ❤️ daha çok küçük.