Zhradc b3095 bir ilaç var canım kullanıyor musun bilmiyotum sağlık ocağındaki doktor yazmıştı bana bulantı için dene derim tabi doktoruna danış önce
44yagmur Sezins bende kullanıyorum hap olarak aşırı halsizlik yapıyor fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim daha etkili oluyor
Tucee28- Prilendr bulantı hapını kullananınz var mı ben yedikten sonra daha çok midem bulanıyor sanki
Eylul21 Tucee28- Bende kullaniyorum.Doktorum gece yatmadan önce 2 tane icmemi söyledi oyle kullaniyorum.Siz nasil kullaniyorsunuz acaba😇
061018 Tucee28- bende kullaniyorum gece yatmadan önce 2 tane ama birakmak istediginde mide bulantın daha cok artıyor malesef ben bırakmıştım tekrar başladım mecburen
Mehtap_gunes iremem ayyyy dua edin nolur benimde tutsun ben her namazimda butun bebek bekleyen anneler icin dua ediyorum Allah hepimizin gonlune gore versin diye🕊🍀
iremem Mehtap_gunes amin canım inşallah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alıp koklayalım 🤗
Selocan59 Elffnur Mehtap_gunes amin canm bende önce bebek isteyenlere sonra onların hürmetine banada diyorum benim iki kaybım oldu şuan günüm geçti ama belirtilerim yok sanki hamileyim gibi geliyor ara ara agrım oluyor bide belimin ortası çok ağrıyor
Minteha Denizzz5900 7+0 ah benim de 17 de kalp atışını dinlemeye gideceğim ama geçmek bilmiyor şu günler 😞😞
Betul_Enes4 5 haftalık olduk. Hafif kasık ağrısı var. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Bizde de günler geçmiyor 😬
Mersena Ozlemmiray2019 Anlayabiliyorum bende aynı hisleri yaşıyorum. Muhtemelen idrak etme sürecindeyiz.
Zelsonr Elffnur Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ❤️Aynen az kaldı ama çok zor rabbim kimseye yaşatmasın😢 Cümlemizinkini inşallah sağlıkla doğar🤲
Zelsonr Kartanesifts Canım ben geçtiğimiz eylül ayinda kürtaj oldum ondan dört buçuk ay sonra yani ocağın 27 sinde tekrar hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittiğimde kesenin yanında kanama var bebek gidedebilir kaladabilir dedi progeston verdi kullandım kanama içerde kendiliginde kurumuştu bende ilk öyle söylediğinde çok korktum,sen sadece dua et rabbim inşallah sana ve eşine bağışlar🤲🤲
Ozgedrnn 19 u gibi gidicem tekrar şu an 5 haftalık ama önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için kan sulandırıcı ,düşük önleyici iğneler ve progestan kullanıyorum inşallah güzel haberler alıcam ama korkuyorum 😞
Elffnur Ozgedrnn bende kan sulandırıcı düşük önleyici ilaç kullanyrm canım inşallah sağ sağlim kucağmıza alırız🌸