TA1234 elademir04 bende senin gibiydim 16 haftalık oldum hala geçmedi “prilam” diye bi hap var onunla ayaktayım
Tazeanne95 Ben 6 haftalık hamileyim 7. Haftama girdim en başından beri olan belirtim hep kasık agrısı biraz yorulunca bile agrıyo agrımayınca şüpheleniyorum artık. Ve aşırı göğüs hassasiyeti var
Elffnur Tazeanne95 o şüphe bendede oluyo belirti bi anda gidince bişeymi oldu diyorum hemen olsa bi dert olmasa ayrı bi dert gerçekten😅
Bebeksum Gulsah94 2 gün sonra tekrar kan verin yaklaşık 2 katına çıkmışsa gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor denilebilir ama muayene için erken 10 gün sonra gidin keseyi görürsünüz muhtemelen 🥰
Gulsah94 Bebeksum o kadar geç mi ya 🙈 son adet tarihim 5 şubat uygulamalara göre 4+2 yim doğrumudur acaba
Elffnur fethiyeli48-48 aynıyız canım nerdeyse aminnn inşallah skıntısız sorunsuz güzel bir hamilelik nasib olsn bize🥰🌸
AltinYildizMom Elffnur yaşamadığım bi belirti kaldımı diye düşünüyorum malesef yok kusma migde bulantısı açlık bel ağrısı duygusal çöküş uyku hali hepsi var ama elbet bunlarda geçicek sabır 😇
Elffnur AltinYildizMom tabiiiki canım hepsi geçicek aynen biraz sabır gerekiyo sağlık olsunda valla artk razıyım herseye😊
Mommy16 7+5 şuan için her şey acayip kokuyor, reflü de başladı resmen ne yesem yanıyorum yemek yiyemez oldum :( reflü İçin gaviscon şurup kullanıyorum ama doktorum bulantı ilacına karşı bulana bulana geçiyor bu süreç ne zaman bitecek beklemedeyim
Elffnur Mommy16 bendede normalde reflü var ara ara tetikliyo bi ağrı oluyo ama şiddetli değil miğdem bi tuhaf sadece bulantım varla yok gbi bsey inşallah şu zor zamanlar gecer canm😊🌸
Baby_babylokum Elffnur benimde kaç gündür belim agriyor daha dogrusu 3 haftadir doktor normal dedi ustelik 10. Haftadayim fitik olmimda🤦🏻♀️😍
Elffnur Baby_babylokum ben genelde ayakta kalınca ağrı oluyo onun haricinde ilk öğredgm zamanlar vardı ay Allah korusun canım doktorun normal dediyse normaldir heralde😊
Mehtap_gunes iremem çin takviminde bende de erkek çıkıyor peki tuttumu sizin çin takvimi dogru mu yani nebilim ben pek inanmiyorum tabi Allah bilir ama aynen dediginiz gibi her hamilelik çok farkli
Mehtap_gunes Baby_babylokum ayyyyy hadi inşallah kız evladın sevincini yaşadık şimdide erkek evladin sevincini yaşatsin Rabbim Allah herkesin hepimizin gönlüne göre kalbine gore versin insallah yoksa evlat evlat tabi kızı erkeği yok ama insaniz iste hep bi istek
Mervg Sezins ben de 1.hamileligimde düşük yaptim sonra 2.de başta çok lekelenmem oldu doktor progestan başlattı ve hep ayaklarımı sıcakta yüksekte tuttum tuvalet harici kalkmadım 1 2 hafta. Sonra 15.haftamda kendimi çok yordugum icin tekrar lekelenmem oldu ve hastanede yattim bunun tek geçer yolu dinlenmek şuan 21 haftalığım çok şükür ama yemeği bile oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum