Elffnur annecik11 bence bi doktorunuza sorun gidince ama o ilacın bir zararı yok ondan süphen olmasn canım😊
Aytenbebek2 Elffnur umarım dediğiniz gibi olur. Daha önce boş gebelik yaşadım tekrarlama ihtimali düşük diyorlar ama insan korkuyo yinede
fethiyeli48-48 Seda91- kahve dahi olsalar gitsinler doktora belki benim gibi kanamaları olmaz ve leke diye önemsemezler belki bi fitil işe yarayabilirdi
RgKurt Elffnur ımm hangi birini saysam 🤣 koku hassasiyeti mide bulantısı uykulu halsiz sürekli acıkan 🤣🤣
prensesannesiiiii Elffnur güzel geçiyor tabi bi o kadarda endişeli yarın doktora gidicem 😌 Tuqceem aminn 😌🙏🏻
annecik11 Elffnur var bulantim yumurta kokusuna dayanamiyorum pastaneye saçma sapan şeylere midem bulanıyor
ElfElfElf 10 gün sonra Dr gideceğim heyecandan ölüyorummm birde henüz kimseye söylemedim karmaşadayım
minikprensimmm123 ElfElfElf Bende öyle kimseye demedim sadece ailem ve normal olarak da eşim biliyor iki hamileliğimde de herkese dedik düşük yaptım ikisinde de bunda ⅘ aylık olana kadar dememe kararı aldım ben canım 🤗
Elffnur minikprensimmm123 ah çok iyi anlyrm seni benmde başımdan geçtği için kimseye söylemek istemyrm bende 😞
ElfElfElf minikprensimmm123 Ben sadece eşimin üvey annesi ve babasına söylemekte kararsızım çünkü ayaklı gazete gibiler herkes öğrenir daha çok yeni benim keseyi haftaya inşallah göreceğiz bakalım
Goncangg Havin6565 d vitaminini kontrol ettirebilirsiniz hamile kalmadan önce ayaklarım çok üşüyordu kontrol sırasında d vitaminim çok düşük çıktı