Beyzanuraslan Elffnur haftaya cumayı bekliyoruz kalp atışı için ve çok yorgunuz tabi ki geceleri uyuyamıyoruz arada minnoşum ağrı yapıyor ilgi istiyor sanırım
Elffnur Beyzanuraslan bende perşembe günü gidicem çok heycanlı gerçekten😍benimde sağa veya sola dönerken kasığıma hafif ağrıyo vuruyo canım☺️
Hilfigertommy Beyzanuraslan kaç haftalıksınız? Ben 15. Haftadayım geceleri 4 te 5 te uyanıp geri uyumakta zorluk çekiyorum. Birkaç saat uyanık kaldığım oluyor. Sizde de durum böyle mi?
Remziye_2121 Zehra_zhr hastaneye git bence bende 6 haftalıkken baş ağrım çok vardı doktor serum taktı 45 tl ye iyi oldum mide bulantımı da hafifletti şuan 9+2 haftayız
EDAGULGUNDOGDU Remziye_2121 ay darisi bana biter insalh bulantim kafami kldiramiyom yataktyim devamli
Baby_babylokum Elffnur benimde kaç gündür belim agriyor daha dogrusu 3 haftadir doktor normal dedi ustelik 10. Haftadayim fitik olmimda🤦🏻♀️😍
Elffnur Esmila benmde canm hiç bişey istemiyo bazı şeylerdem tiksniyorum halszlk zaten hep var ama bugün daha iyiym 🌸
Bebeksum Esmila aynen benimde öyle ara ara bulantı akşamları bel ağrısı bazen kasık. Yarın 6+0 bebeği görürüm inş geçen hafta keseyi gördüm beta hcg 32000 oldu
annecik11 Elffnur çok halsizlik ve uyku hali var bende sanki günlerce uyumamışım gibi yorgun hissediyorum
Elffnur annecik11 aynı canım bendede var o durumlar bi gün çok iyi oluyorum bi gün halszlkten ayağa zor kalkıyorum bulantılarn ne durumda var mı?
annecik11 Elffnur var bulantim yumurta kokusuna dayanamiyorum pastaneye saçma sapan şeylere midem bulanıyor
[silindi] Elffnur merhaba bende dört gün sonra kalp atışına gideceğim onu bekliyoruz doktora göre 7 haftalık olcaz aslında 6 olcaz geriden geliyoruz inşallah sağlıklıdır.Benimde yemeklere karşı çok fazla tiksintim oluştu
kelebek0214 Elffnur ylz12 ben 5+5 de gittim doktora hem keseyi hem kalp atışını duydum çok şaşırdım erken duyduğuma
Minikannee1 Elffnur sanki adet sancısı var ağrı abas dönmesi falan bende 19 unu bekliyorum 2. Çocuk ama çok heyecanliyim oysaki biri 7 aylık daha 😂
Elffnur Minikannee1 yaaa gercekten mi benmde ikinci cocuk ama üç yaşında benim oğlum süpriz oldu demekki size😊
annecik11 Minikannee1 evet adet sancısı gibi oluyor benim de 2. Çocuğum 7 yıl ara var sanki oğlumda bu kadar bilmiyordum şimdi daha halsiz hissediyorum