(Normal diye gittim)sezeryan doğum hikayem:
27 şubata kadar hiç sancım olmamıştı. İlk defa adet sancısına benzer bi sancı girdi ama hafifti ve uzun sürelerle giriyordu takmadım sonra 28 şubatta arttı eşimle yürüyüşe falan cıktık hatta yine takmadım yemeğimizi yedik evi topladım falan ama daha sonra sancılar yarım saat 15 dk derken gece 12 de 7-6 dk ya düştü ama böle dayanılmaz bişey değil kesinlikle korkmayın ben zora alıştırdım ve kolay geldi. Hemen hazırlandık çantamız hazırdı eşimle hastaneye gittik.Nst ye bağlandım kalp atışı iyi ama hiç sancı cıkmadı. Ama geliyordu yani eminim. Sonra açıklık için muayene etti ebe. 2 cm acıklık varmış daha bu erken bekleyelim dedi ama gel görkii benim bacaklar kitlendi refleks olarak aynısı catıdada olmuştu ve bana doktorum normal zor doğurursun bunu yenemeseen demişti aynısını ebede dedi bölelerinde normal cok cok zor emin misin falan dedi bende ben bekleyecem normali dedim eve gittim sancıyı evde cekecem dedim. Gitttik ama beni ağlama aldı korku bastı normali yapamayacağım dedim eşime o da saygı duydu çünkü halimi gördü. Geri hastaneye Gittik 1 de sezeryan istiyorum dedim. Sabah 9 da ameliyata alındım tam anestezi uygulanacakki benim trombositim düşüktü anestezi kabul etmedi bunu tekrar aşağı indim odaya ama ne biçim korktum çünkü büyük hastanelere sevk yaparız araştırma sonucu düşük gelirse dedi doktor. Şükür 1 saat sonra değerler iyi geldi eşime sarıldım çünkü korktuk daha sonra ameliyata alındım. Spinal anestezi uygulandı.Korkuyordum acıkcası ama korkulacak bi durum yok cok iyi sakinleştirdi ebeler sürekli konuşturdu müzik açtılar elimi tuttular her gelişeden bilgi verildi
doktorumda cok iyiydi. bebeğin cıkış anına şahit olmak o sesi duymak harikaydı bebeğim iyi mi dedim o duygu patlaması ağlamalar gülmeler giydirdiler koynuma koydular kokladım öptümmm cennet kokulumu💙… Rabbim herkese yaşatsınnn🥰
Sonra benim dikiş atıldı bebeğim isteğim üzere benle beraber indi aşağıda eşim annelerim hepsi bekliyordu o gülüşmeler falan muhteşem bişey.
Şuan Hamza Turanım yanımda yatıyo kuzum meleğim benim. 39+5 de doğdu kuzum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olur inşaaallah. Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım. Cok uzattım daha fazla yazmayım dedim kusura bakmayın☺️