ebrusngl Ben klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ilk değerim 30 du iki gün sonra 95 oldu yarın yine gidicem kan vermeye sizde durumlar nasıl kızlar birde biz gebelik haftasını iğneyi yaptığımız gündenmi hesaplıcaz ?
Gamzebrb ebrusngl yumurtalıkların mı çatlamıyodu iğne kullandın canım bu konuyu tam bilmiyorum biraz merak ediyorum da kusura bakma 😊
Sumeyyeeee ebrusngl canım benım de aynı şekil yumurtalarım gelişmiyordu klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 6 haftalığım suan 🙏🏻 Doktora sorduğumda son adet tarihine göre hesaplıyoruz demişti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Seda344 ebrusngl beeeennnnn 😍 geçen pazartesi benim de değerim 352 idi. Doktorum güzel düzenli yükseliyor dedi. Bu pazartesi de kese görmeye gidicem 😍
Sermec27 ebrusngl rica ederim canım inşallah saglıkla artar değerin sağ salim kucagına almak nasip olur inşallah 🤲 🥰
ebrusngl Gamzebrb Bende polikistik over vardı canım yumurtalarım büyüyordu ama çatlayamıyordu o yüzden iğne ile denedik klomen yumurtaları geliştiriyor çatlatma iğneside çatlamasını sağlıyor
Gamzebrb ebrusngl anladım canım böyle pko felan diyolardı bende merak ediyodum çok teşekkür ederim canım
ebrusngl Sumeyyeeee Amin canım peki senin ilk öğrendiğinde değerin nasıldı ben iğnenin 13.günü kan verdim 30 çıkmıştı 15.gün 95 çıktı yarın 18.gün bakalım kaç çıkacak
Sumeyyeeee ebrusngl bende 13. Gün verdim ilk kanı 19 çıkmıştı 2 gün şonra 56 ya yükselmişti 1 hafta sonra tekrar baktırdıgımda 950 olmuştu
ebrusngl Seda344 Ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım şükür benimde bugün değerim 310 oldu güzel artıyor sağlıklı bir gebeliğimiz olsun inşallah 🤲🥰
Asya_aa ebrusngl bende klomenle femare kullanıyorum inşallah olumlu sonuç alırım ilk kullanımımda olumlu sonuç aldım ama boş gebelikmis hangi çatlatma ignesini kukkandiniz
Asya_aa ebrusngl düşmedi ogrendigimde 3 bindeydi 2 hafta sonra 10.000 oldu sonra kürtaj oldum işte 10 haftaya kadar bekledim doktor doktor gezdim bende otrivelle ile hamile kalmıştım