Symsyl Kızlar lütfen yardımcı olun o kadar üzgün ve yoruldum ki 😔10mm yumurtam vardı menapur(iğne) kullandım 4 gün bugün kontrole gittim var olan yumurtam yok olmus böyle bişe yaşayan var mı 😔
Deletedmom15262 Symsyl geçmiş olsun canım benim üzüldüm opu işlemi olmadı mı? olgunlaşmamış mı? Bazen olabiliyor canım üzme kendini çok insallah hersey yolunda gider
SecilM Symsyl yumurtaların dirençli ise yavaş gelişiyordur yumurta oluşumu. Ama böyle durumda fsh veya amh ına bakıp yanında gonal f de vermişti bana doktorum 4 tedavide de. Sizin sadece Menopur ise belki yetersiz kalmıştır dozu
Symsyl Deletedmom15262 inşallah canım hiç Bi işlem yapılamadı var olan yumurtada yok olunca diğer ay bakalım dedi doktorda
Symsyl SecilM sadece menopur verdi canım e2(estradiol) salı günü 23.8 çıktı menopu kullandım bugün tekrar estradiol testi yapıldı 11 çıktı 😔
Deletedmom15262 Symsyl anladım canım hakkında hayırlısı olur insallah üzülme olumlu pozitif olmaya çalış süreç çok yoruyor seni çok iyi anlıyorum Allahım sana ikiz bebekler hakkında hayırlı evlatlar nasip etsin💓🤲🏻🌹
Bsmlh Symsyl ben tek o kullanıldığını hiç duymamıştım cnm ganol f yumurta büyütüp menapur da onla beraber kullanılıyor
Symsyl SecilM yükselmesi lazımdı ama böyle olan hastalarım da var o yüzden Bi ay sonra tekrar bakalım dedi
SecilM Bsmlh aynen benim de öyle oldu. Benim yumurtalar çoğalmıyor fazla dirençliler diye hoca öyle verdi sanmıştım. Demek ki çoğu doktor böyle veriyor.
ratatosk Bsmlh ben tek menapour kullandım gonal f le başlamıştım ilk toplamada ama yeterli verimi alamayınca menapour e geçti 2. Kez yumurta topladı
Symsyl SecilM arkadasım da siizn gibi olmus aynı onada gonal f verilmiş suan hamile 🙏sizin doktorunuz kim
SecilM Symsyl prof dr cem atabekoğlu.. Ankarada. Ama benim tutmadı 4 tüp bebek de kısmet olmadı. Siz de üzülmeyin herşeyde bir hayır vae. Bir dahakine çok daha güzel ilerler süreciniz inşallah