Kubra01_ Babyyyymother aynen bende genelde yatıyorum ilişki dilan zaten herşey yasak annemlerde kalıyorum hiç bişe yapmıyorum canım
serenty_123 Banada tam dikişlerin üzerine yerlesmis beklicez yukarı çıkmasını dedi bende beklemedeyim iki hamilelik arası 15 ay olduğu için öyle oldu sanırım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum bu hafta kontrolde tekrar bakıcak ne durumda
Kubra01_ Angels-35 yaa öylemi bunu bilmiyordum özel bi hastaneye gidiyorum fakat doktorumla henüz erken oldugu için dogumu konuşmadık sezeryan olsa bile kanama durumu oluyor muymuş peki
Angels-35 Kubra01_ eğer rahim ağzını kapatıyorsa sezeryan da da kanama riski varmış doktorunuz erken olduğu için bişey dememiştir çünkü 34. Haftaya kadar yukarı çıkması bekleniyor bana bu açıklamaları 34. Haftada yaptı bu durumdan dolayı ünv. Hastanelerinde doğum yapanları biliyorum ama her hastane ve doktor yaptırmıyor plesanta previa olanları
Angels-35 Kubra01_ kanama olduğunda ne yapıyorsunuz hastaneye gidiyormusunuz benim doktorum herhangi bir kanama durumunda mutlaka bana haber ver ve hemen hastaneye gel falan diyor sürekli
Kubra01_ Angels-35 gidiyorum fakat bebekde sıkıntı yok diyor bugün sabah kanamam oldu mesala aradım doktorumu ignemi vurulmamı söyledi istirahat et kanaman devam ederse gel dedi
Angels-35 Kubra01_ inşallah çıkar yukarıya benimde şimdiye kadar 2 cm falan yukardaydı o bize yeter diyordu doktorum son anda rahim agzını tamamen kapattı😔 şimdi işler değişti doğumda yogun kanama yaşayabilirsin dedi doktorum 4 ünite kan istedi bizden 😔
Angels-35 Kubra01_ anladım canım çok geçmiş olsun bende sürekli tedirginim valla evde yalnız kalmaya korkuyorum 😔 inşallah sağ Salim alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏
Kubra01_ Angels-35 yaa çok korktum valla bi şu an inş öyle bi durum yaşamam başka risk dedi mi doktorunuz bebek ve sizle ilgili
AyseKuyumcu06 Ben 16 haftaligim bebegin eşi aşağıdaymış ve basida aşağıda dedi sekretere ama bana herşeyi normal dedi anlamdim hiç dikkat et falan de.edi şimdi burda görünce bi korktum açıkçası
Kubra01_ AyseKuyumcu06 benimde 16. Haftadan beri bu tanı kondu canım ama ben kanama ile gittim ama yinede çok dikkat et ilişki yasagı filan koymadımı
Aysen3434 Babyyyymother serklajdan mı yatıyorsunuz? Plesantanız yukarı çıktı dediniz sanırım. Birde kasık ağrıları çok oluyor mu plesanta aşağıda olunca?
Babyyyymother Aysen3434 yok daha çıkmadı maalesef insallah cikar.hem serklaj hemde plesanta için yatıyorum ama tabi daha çok serklajdan dolayi hicbirsey yapmamam gerekiyor
Aysen3434 Kubra01_ kanama olmassa yukarı mı çıkıyor demek acaba? Benim kanamam olmuyor açıkçası çok fazla 1 2 kez geldi o kadar
Aysen3434 Halide_zehra kanamanız veya kasık ağrılarınız var mıydı? Progestan kullandınız mı? Tavsiye paylaşım bizimle :) oturmak ile yatmak aynı şey sayılır mı?
Halide_zehra Aysen3434 kanamam oluyodu. 5dakkalık market mesafesine bile yürüyerek gidemiyodum. 35.haftaya kadar progestan kullandım. Yatmakla oturmak arasında da fark var ben hep uzanıp ayaklarımı koltuğun tepesine koydum çok su üçtim ve yormadım kendimi. Size de aynısını tavsiye ederim ☺️