mercimeginanne CeyhunMelikeMislina bildiğin kısır sayılır neden yenmesin. Sadece baharatı rahatsız edebilir mideni o kadar. Hazırlar etsiz zaten
Ummu_Omerhattap CeyhunMelikeMislina miğdende acıya dayanıksızssa yani sende acı yediğinde rahatsız oluyorsan bu acıya dayanıyosan ye dayanamıyorsan rahatsız etme kendini onun dışında bir problem olmaz inşallah
CeyhunMelikeMislina Ummu_Omerhattap canım ya toksoplazma pozitifliği yapıyormuş gebelikte kesinlikle yasakmış doğru mu bilemedim
Ummu_Omerhattap CeyhunMelikeMislina ilk defa duydum canım hiç bir bilgim yok ben sorun yaşamadım 26. Hafta dayım bebeğinm de iyi
Ummu_Omerhattap CeyhunMelikeMislina yok canım Allah’ın izniyle bişey olmaz benim gibi yapma sen abartmadan ye sadece 🥰 miğde yanması çok kötü
Krizantem_ CeyhunMelikeMislina Etsizse yenilebilir ama hazır cigkoftelerde cok fazla katki maddesi var fazla tuketmeyin..
Baharbek CeyhunMelikeMislina ben canım istedikçe yedim etsiz çiğköfte bi sorun olmadı canım 38. Haftadayım
Evn CeyhunMelikeMislina benim eşim Urfalı onlar etli yapiyorlar ben her iki hamileliğimde yedim bundadw yedim
yesilesinti CeyhunMelikeMislina 31 haftamdayim haftada iki kere yedim ama esim yapiyo disardan yemiyorum cok cok canim cekerse o an disardan yerim. Hic bi sorunda yasamadim