Damlaltinay pişmiş patates havuç mısır pirinç ekmek bulgur yememeye çalışın.
bol salata yapın kocaman bir kase : roka salatası, beyaz lahana salatası, brokoli karnabahar ile salata, yeşil salata içine haşlanmış yeşil mercimek, börülce salatası, havuç turp salatası, kırmızı pancar rendele hafif kavur yoğurtla, kereviz salatası, kuru patlıcan biber haşla hafif pişirip yoğurtla, kabağı çiğ salatalıkla rendeleyip cacık olarak seviyorum, közlenmiş biber patlıcan salatası, marul salatası içine .. ben genelde bunları sürekli tüketiyorum. Akşamları yanına et, tavuk , balık,bakliyat , çorba, yoğurt bunlardan olduğu kadar yiyorum. 2 ana öğün yiyorum. Akşam ekmek, pirinç , makarna, bulgur, şehriye, erişte, patates yemiyorum. Sabah sağlam kahvaltı ara öğüne meyve süt kuruyemişler . Her gün yürüyüş egzersiz. Bu şekilde çok rahat. Kabızlık sorunum bitti. 6 ayı bitirdim . Toplam 4,5 kilo alldım, kan ve şekerim normal. Hamileyim diye fazla yeme. Birde zaten karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsanız kan şekeriniz düşeceği için sürekli bişeyler yemek ister insan. Sabahları peynir yumurta ceviz bunları bol tüketin . Reçel bal ekmek bunlar acıktırır.