Betll_72 Aybat35 12 de kiz gibi ama net bisey diyemem dedi 16 da kesin kiz dedi 20 de bi daha sordum kesin mi diye 😂🤣 hastane çıkışı aldm pembis boşa gitsin istemem 😅
momof3 Aybat35 10+6 da %95 erkek demişti doktorum 11+5 te tekrar gittik yine erkek dedi.En son 13+4 te gittim %99,9 erkek dedi 🙂💙 çok erken gösterdi miniğim.İki kızdan sonra birde oğluşum olacak nasipse
tazeanneew Sude_halil nasıl ya 17 de neye göre kız dedi yani pipisi mutlaka vardır o zamana kadae herşeti belli oluyor çocuğum aynı doktormu erkek dedi
Aybat35 Betll_72 Betll_72 aynen öyle inşallah kesindir canım benim biz daha öğrenmedik daha doğrusu hastaneye gidemedim🤷🏼♀️
Kuzucccum momof3 ya evet çok erken olmuş 10. Haftada rabbım sağlıkla kucağınıza almayı naısp etısn size bağışlasın 😘🙏 bende persmbe günü gıttım 13 haftalıktım şuan erken dedı cınsıyet ıcın kaldım öyle 😱😂😂
Zehra1993_ momof3 ay çok güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim de 2 kızım var inşallah benim kide erkek olur.
Sumisalii momof3 ne guzel ya cok sevindim benimde iki kizim var bi oglum olsun cok istiyorum 3 hamileyim ilk erkege benzetti sonrada yuzde 90 kiz dedi
Aslhn8992 Aybat35 12+5 te erkeğe benziyor ama kordon olabilir net göremedim bir dahaki geldiğinde bakalım dedi 14+0 da gittim kesin kız dedi 3 kez sordum :) kız dedi
momof3 Kuzucccum evet benim doktorum da 11. Haftada öyle dedi.Genelde bu haftalarda söylemeyiz pek ama çok açık gösterdi kendini dedi
Senaa28- Aybat35 net gören olmadı renklide 14 haftalıktık erkek dendi 16 da tam açmadı ama kız ya dedi şuan detaylıyı bekliyoruz☺️☺️
Madinanin-Annesi Aybat35 en iyisi 20haftasinda ogren.Tam anlayib soyluyorlar.Bazen yanilma payi oluyor.Ben 20de oyrendim o zamana kadar doktora hic sormadim bir kere sordum bir kere cevab aldim sonrada Zaten kendimde gordum
Sude_halil Cerenbrk evet bende kız diye cok seviniyordum ama yüzde yüz erkek dedi ismini kıyafetlerini filan hep almıştım pembiş pembiş
Rbkny Aybat35 11+5 iken gösterdi %90 kız dedi bakalım bu ay sonunda tam anlamıyla ögrenicez ama doktorum kız bu dedi baya emin konuştu bende kız hissediyorum bakalım nasip🙏🏻