17ekiiimmmm Delirmek üzereyim 31 haftalık oldum hamileliğimden bu yana bitmek bilmedi doktorumun yazdığı fitili kullanıyorum geçiyo sonra tekrardan yeniden geliyo. Ne zaman biticek buuu aynı durumu yaşayan var mı
asenatrk 17ekiiimmmm ne kullanırsan kullan canım bende hap fitil tozlar neler kullandım geçmiyo maalesef
mucizem15 17ekiiimmmm bende 31+5 haftalığım ilk haftalardan beri hep bu sorun var 😞 antibiyotik fitil toz ilaç ne içtiysem yine başladı hep
Oaxell 17ekiiimmmm ahh ahh nefretim geldi ondan 7 aydır usandım doktorun verdiği filin etkisi geçince yine başlıyo 😩
asenatrk 17ekiiimmmm valla ben 37. Haftamdayım doğumuma az kaldı 😅 doktor antibiyotik verdi ama almadım zaten şurda 10 günüm var 9 aydır zaten ilaçlara boğuldum 🙄
minikprensimmm123 Bende de oluyor afedersiniz yeşil pütürlü gibi 8 haftalığım bende korkuyorum bebeğe mi bir şey oldu diye korkulacak bir şey mi bu durum ya
17ekiiimmmm minikprensimmm123 değil ama yeşil akıntı enfeksiyon demek olması iyi değil yani ama korkulacak bişey yok 😊
17ekiiimmmm Oaxell evet öyle ya ilk hamileliğimde görmedim başıma gelmedi böyle bişey ne illet şey ya
kubrayzz_06 17ekiiimmmm aynı durumdayım canım bende ne yapsak nafile fitil krem ilaç doğumdan sonra ilk işim onun için gidicem hastaneye 😔
sacmalamakizim 17ekiiimmmm Ben evlenmeden öncede yasiyordum çok kötü bir şey doğum yapinca geciyor diyorlar ama bilemiyorum.