TeoMom Merhaba kızlar ben 93 kilo ile hamile kaldım şimdi 19. Haftamdayım ve iki kilo aldım bile benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı aranızda 🙈
Dilek58 TeoMom benn 👋🏻 92 hamile kaldım 20 haftalık olduk 2 kilo aldım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağmıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
YaseminBatrk TeoMom oh be kilolu hamile kalanlar da varmış demek bir tek ben değilmişim 😅😅😅 ben 95 ile hamile kaldım şuan 39 olacağız nasipse son total kilom 103.5 😅
Nurtrky TeoMom bende 90 la kaldım çok bulantım olduğu için 6 kilo verdim 15+1 84 kiloyum ama bakalım artk alırım heralde bulantı bitti😂
Aysebayrak Zorlaniyormusunuz peki kizlar yoksa rahatmi geciyor. Tansiyon seker yukselirmi diye cok korkuyorum bende 79 kiloyla hamile kaldim 7haftaligim zorlanmayiz insallah 😊
2368 18 haftalığım 93le hamile kaldım şuan 94-95 değişiyor kilom ama inşallah ilerleyen zamanlarda çok almam 🥲
BebegimleYeniHayat_34 TeoMom 84 le hamile kaldım canım şuan 95 kg oldum 37.haftadayım dikkat et birşey olmaz merak etme
1hamis1bebis TeoMom en fenasini ben soyliyim tiroid kanseri yuzunden cok kilo almistim veremedim 105 ile hamile kaldim son haftalarimdayim 🙈
Imren3232 TeoMom 86 ile hamile kaldım şuan 38+2 101 kiloyum boyum 1.73 bi problem olmadi tansiyon seker ama ağırlaşıyosun baya baya hareketlerin kısıtlanıyor ama olsun bebislerimiz sağlıklı olsun insallah 🌸🙏👶❤
demet2020 TeoMom hamile kaldığımda 94 kiloydum. İlk 3 ay 6 kilo verip 88 e düştüm. 5 ayımız bitti. Hala 88′im😌
Kubra64 SutlacimiYedimmiBen evet benim 2. Hamileliğim hiç mide bulantısında yaşamadım ilkte yine böyle olmuştu