yklndr 1 saat sonra 9 haftalık olucam bulantı kusma ağrı vs hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum:) ikinci gebeliğim ilkinde de hiç bulantı kusma vs olmamıştı. sadece 5.aydan sonra reflü başlamıştı :)
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ korkma korkma kanama alani gecer bebek saglikliysa hicbisey olmaz dedi doktorum ama kanama alanin varsa ogne neden vermedi bana tekrardan proluton igme yazdi uc gun arayla uc tane kullancam
Kuzeyiinannesi 42500 Bende aynı 9 haftalık olduk hiç gitmedim salı günü gidicem acile gittiğimde 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum
Mucizem31 Kuzeyiinannesi Merhaba! Canım acile ne ne diye gidiyorsun yani ne diyorsun. Bi rahatsızlığın mı vardı da gittin yoksa kalp atışı duymak için mi
ecce_mommy minikprensimmm123 ben hic bir belirtim yok diye endiselenmeye basladim 1 hafta oncesine mide bulantisi istahsizlik vardi suan hicbisey yok goguslerimdede bisey hissetmiyorum sadece hafif bel agrisi var kontrole gitsemmi acaba
ecce_mommy minikprensimmm123 12. Haftaya cagirmisti ikili test icin bugun acile gideyim kalp sesini idnlerler degilmi acilde ama agrim sizim yok sadece hamilelik belirtilerim olmadigi icin endiseleniyorum desem
minikprensimmm123 ecce_mommy Öyle de canım endişelendim belirtiler kesilince de bide hafif bel ağrım var diyorsun ya onu da söyle canım dinletirler muhakkak inşallah güzel haberler alırsın bizi de haberdar et kuzumm durumundan
ecce_mommy minikprensimmm123 hemsire arkadasimla konustum pimpirik yaptigimi endiselenecek bisey olmadigini normal oldugunu soyledi gitmedim acile 🙂
EceZ 42500 ne kadar kullansan kar bence . Zaten ilk bir kaç ay kullanılıyor . Şimdi başlarsan bile faydası olur kesinlikle
vuslat_ekimde 42500 folik asit genelikten 3 aynönce başlanıyor canım 12. Haftaya kadar kullanılıyor bende 8+1 im kullanıyorum doktor ne zamana kadar kullanmam gerektiğini söyler bir an önce başla