Krizantem_ Kızlar merhaba karnımda ve vajinamda aralıklı gelen damar atması gibi bir his var ama daha siddetlisi bu kasılma mi 26 haftalığız.
_Elifffffff_ Krizantem_ bunu bende merak ediyorum açıkçası ultrasonda kasılma cıktı ama kendimde nasıl bir ağrı oluyor onu bilemiyorum
KMerveK Krizantem_ bicak iğne saplanmasina benzer bi damar çekmesiyse bende yaşadim rahim kaslari dokulari gerildigi ve genişledigi için oluyormuş ben yorulduğum zamanlarda oluyor genelde
Krizantem_ _Elifffffff_ Arastirdim forumda cok da bir sey bulamadim yani karin sertlrsmesi bebegin toplanmasi falan yazmislar ama öyle bir şey değil bendeki.. hiç öyle bir şey de yaşamadım sadece kısa aralıkla damar atmasının biraz şiddetlisi gibi karın ve vajinama vuruyor bebeğimin bası da aşağı da 26 haftaligim korktum.
ebrarecem Krizantem_ bu yorumu yeni gördüm kesin hıçkırık. İyi birşey bu emme refleksi gelişiyor demek 😇 kafası aşağıda demişsiniz o yüzden alt tarafta hissediyorsunuz.
ebrarecem Kalp atışı gibi mi acaba bebeğin hıçkırığını hissediyor olabilir misiniz anlattığınız buna benziyor. Kasılma 1-2 dk içinde bebeğin bir yere toplanması biraz can acıtıcı bir olay.
Krizantem_ ebrarecem Hickirik rahatsız eden bir şey mi ben rahatsız oldum çünkü çok tuhaf bi his tarif de edemiyorum damar atmasının şiddetlisi gibi ve vajinamin alt kısmı ve karnıma vuruyor aralıklı uzanıyorum suan hickirik olsa vajinada hissetmem herhalde.. anlamadim.
Krizantem_ ebrarecem İnsallah hickiriktir ama vajinamin alt kısmında hissetmem de tuhaf değil mi nerdeyse yarim saattir var. Ara ara geliyor sık değil 4 dk da bir gibi
ebrarecem Krizantem_ kafası aşağıda olduğundan gayet normal bnde tam aşağıda hissediyorum bu yüzden daha net hissediliyor hiçkırığı.