Asi_0658 gerçekten aynı yoldan geçip aynı şeyleri yaşadık keşke daha yakından destek olabilseydik canım benim,sizede maşaAllah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰
- saat enfeksiyon bakıcaz dediler bu gece yada yarın sabah bakıcaklar,yarın usg ye girecekmiş tüm vücut,henüz nedir ne değildir net birşey söylemediler🤷♀️
bilgs15 devlette canım,dün gece ilk diye gösterdiler babasıyla, bu sabah 10 da doktordan bilgi almak için görebildik,bugğnde haftalık görüş günüymüş öğlende öyle görsğl, şansımıza.. artık emmeye geçene kadar sadece haftada 1 kere görüş olacak..
gizemozdemir1990 amin canım,darısı
başına sağlıklaa ve zamanında inşaAllah, benimde ilk hastneye yttığımda 30+2 de 1000 gr. dediler, ilk başta 1400 gr. çıkan sonuç yanlışmış usg kaynaklı.1 ay yattığım süre boyunca muz süt kaşar bunları sürekli yedim,ve sürekli yattığım için hastanede 1200 gr aldık işte,seninde haftana göre hiç fena değil üzülme,bana 32 yi geçersen çok iyi olur önce hedefimiz o dediler geçtik şükür,doğsa bile yaşam şansı çok yüksekmiş artık 🥰bebekler geleceği zamanı kendi seçiyor inan ki,benim normalde bu hafta cumaya gün vermişti doktor suni sancı başlatacaktı ama kendisi pazar günü kendi sancı verdi gecesine doğdu 🤗