Asi_0658 çok sevindim canım, çıkış tarihi verdiklerine göre sağlıklı maşaAllah minnoşun 🥰🧿 ben yatsamda kalksamda idrar kaçırmışım gibi su geliyor aralıklı olarak, herseferinde kalınca havlukağıt koyuyorum komple ıslanıyor.bugün dr. yine usg baktı suyun az ama takip edicez dedi ezberledim artık bu cümleyi 🤦🏻♀️ CRP değerim tekrar yükselmeye başlamış, bugün dut kürüne yeniden başladım 2 gün sonra düşüyormu göreceğim..
hepsi bir yana sağ kolumda damarsal sıkıntı çıktı ve doktor kan alma serum takmayı sağ kola yasakladı,ne yapacaklarsa soldan yapacaklar,zaten açtıkları damar yolu 1-2 tedavi ancak alıyor zor şer,sonra patlıyor,şuan hepsi patlak heryer mosmor buna çok üzülüyorum gece uyuyamıyorum acaba yarın damar yolu bulabileceklermi diye 😢 canımın acısı zerre kadar umrumda değil tedavimi alamıycam diye psikolojim bozuldu 🤷♀️ işte böyle..
Ama sen bana gerçekten büyük umut oldun akla hayale sığdıramazdım susuz gebelik devam edeceğini,eğer önümde senin gibi örnek olmasa bebeğime birşey olacak diye kafayı yerdim, ama şuan sadece tedavimi alıp nst mi çekilip rahatça yatıyorum 🥰🥰
Allah yardımcınız olsun,bütün testleriniz kontrolleriniz güzel çıksın,en kısa sürede yavrunu kucağına alıp evine dön İnşaAllah 🤗🥰🤲🤲