mlkkk bebyjsf en başından beri yürüyorum adım tutmuyorum en az 15dakika yürüyorum bazen aksatıyorum gitmiyorum yani düzenli değil ve ara verdiğimde ağırlaştırılmış hissediyorum yürüyüş dinçleştiriyor
Sedagmlksz bebyjsf 22. Haftamda başladım 30-45 dk yürüyorum haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum 5000 adım civarı oluyor😊
fatmausta bebyjsf 24. Haftayla beraber düzenli yürüyüşe başladım şuan 29 haftalığız adımsayarla takip etmiyorum adımlarımı ama her gün sabah ve akşam 45-50 dk yürüyorum
Hmsrqw 24.hafta tam anlamıyla başladım günlük 30-45-60 dk zamanım hangisine uygunsa mutlaka yürüyorum. Adım sayımda 6000-8000 arası oluyor
Havva- 20 haftalık başladım günde 4 yada 5 bin adim atıyorum ama adim sayar 4 adim attım mi 1 adım atıyor böylelikle daha fazla adim atmış oluyorum :)daha fazlasida yoruyor
Havva- EmineYavuzhan1 yok değil ben geç başladım çünkü aniden kilo almaya başladım 1 ayda 3 kilo aldım ne kadar erken baslarsan o kadar iyi kilonu kontrol etmiş olursun çünkü 17 18den sonra iştahın çok açılacak
belisslinaa EmineYavuzhan1 ben yarım saat yürüyorum vakit buldukça 10.Haftadan beri şu an 15 haftalık
SutlacimiYedimmiBen Kızlar benim 30.haftam düzenli yürüyüş yapmıyorum 5.katta oturuyorum asonsor yok çok merdiven inip çıkarsam doğumu tetikler diye cekiniyorum kasilmalarim arttı bu hafta önceki doğumum erken oldu buda öyle olur diye korkuyorum