CeyhunMelikeMislina Hanım 19 haftalık gebeyim 17den beri hareketlerini hissediyorum bebeğimin ama 2 gündür hissetmiyorum böyle olan var mı ?
midekoruyucu CeyhunMelikeMislina ben de çok yorulunca hissetmiyorum. Dün çok gezdim dışarda, bu sabaha kadar tek bir hareketini hissetmedim
birprensesvebirprensannesi CeyhunMelikeMislina 21+6 haftaligim ikinci gebeliğim 15. Haftamdan beri hissediyorum dün ve ondan önceki gün hareketleri çok yavaştı bugün çok şükür iyi hareketleri. 28. Haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz oluyor canım korkma
yildizfero01 CeyhunMelikeMislina 24 haftaya kadar3 belli olmaz cnm tam Ama yinede icin rahat etsin istiyorsan dr git Yada evde kalbini ölçen aletten al
birprensesvebirprensannesi CeyhunMelikeMislina Hareket etmiştir ve sen hissetmemissindir bebiş daha çok küçük merak etme bende dün ne yaparsam yapayım hareket etmedi sonra tatlı yaptım onu yedikten sonra kendine geldi
birprensesvebirprensannesi CeyhunMelikeMislina Bide gerçekten hissetmeye ne kadar zorlarsak inadına oynamıyorlar 🤭
miniginannesi9 CeyhunMelikeMislina aynısı benim de başıma gelmişti, çok yorulunca yada strese girince iki gün oynamadığı olmuştu, sonra normale döndü, ama insan stres oluyor hareket etmeyince
Direninannesi Tetanoz aşısı oldum dün bugün inanılmaz bir halsizlik ve ateş var ve hareket hissetmiyorum hiç korkuyorum
mlkkk CeyhunMelikeMislina ilk 17de hissettim 18de hiç hissetmedim 19da tekrar başladı ama düzenli değil zaten 25haftaya kadar düzenli olmazmış o yüzden normal
mlkkk CeyhunMelikeMislina öyle ya ben sadece tekme ve gerilme hissediyorum hareket kıpırtı hissetmedim daha bende bekliyorum 25leri 😂