melek1608 Hanımlar siz bebeğinize aylık ne kadar harcama yapıyorsunuz, herşeyi 4.ayımdan beri indirimden alıyorum ona rağmen ay başı gelince kart ekstresini gören kocam şok oluyor 😂 siz de durumlar nasıl 😂
Oykuaygun melek1608 hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir şeyler almaya başladım lakin bu ay kıyafetlere vs 800 TL gitti 🥴
Portakalgeliyor melek1608 maaştan kalan ne olursa 300-500 faturamı ödemeyip bebeğe alasım geliyor 😂😂 bu fiyatlara liste zor zar tamamlanıcak sanırım 😂😂
mlkkk melek1608 bizde parça parça alıyoruz henüz büyük bişey almadım kıyafetlerini aldım geçen babynest reflü yatağı gibi şeyler aldık yani her girdiğimiz yere en az 100tl bırakıp üç beş yerden alışveriş yapınca aldıklarım ufak tefek olsa da faturaya yansıyan ufak tefek olmuyor 😂
Yesimozdal melek1608 Bende cinsiyeti öğrendiğim de başladım az az hoşuma gidenleri almaya ama her birley aldığımız da bir sürü ödeme çıkıyor toplu almaya kalksak ne olur düşünemiyorum 😂😂😂😂
melek1608 Oykuaygun ben bunu aylık olarak yaşıyorum galiba 😂 ama tabi bu harcamaların içimde beşik falan da var 😂
melek1608 Portakalgeliyor herkes erken değil mi diyordu hala bitmedi ve hala ne kadar çok ödeme yapıyoruz bide geç başlasaydım nasıl olurdu bilemedim
Oykuaygun melek1608 beşik, dolap, hastane çıkışları, biberon, emzik harici bu kadar gitti. Bebe kıyafetleri çok pahalı be 😅
melek1608 Oykuaygun ay ben onları da aldım 😂 kıyafetleer öyler gerçekten biraz da iyi olsun kaliteli olsun derken kıyafetler uçuyor 😂
Oykuaygun melek1608 pazardan da 5 tlye hellobaby marka çıtçıtlı body almıştım 🙈 bir daha gitmeyi düşünüyorum 😅😅
Hmsrqw melek1608 normalde 400-500 ayırıp alıyorum ama şubatta bayaa coştuğum için eşim bu ay duralım odasını boyatalım dedi 🙈 Eşimde bende çalışıyoruz ama toplu şak diye alabilecek kadar bütçemiz yok bizde her ay maaşdan 400-500 ayırıp aldık çoğu şeyini şimdi aslında son 4 ay doğum parası var yaaa 3000 😩😩🤣🤣
Epifenomen melek1608 kızım 4.5 aylık oldu hala ekstre görünce şok oluyorz 😄 şaka bir yana asıl ihtiyaçlar bebek doğunca oluyor bezi kıyafeti maması vs vs…. Bitmiyor yani o gözler o ekstrelere alışsın
basakhanim Yenidoğan kıyafetlerini sayılı gün giyeceği için aşırıya kaçmadım. Beşik yatak ve arabasını uzun zaman kullanabileceğim modelellerden seçtim. Örneğin 9 aya kadar taşıyan beşik de var 3 yaşına kadar taşıyan da.