Sanemklcaydnz 38 haftalığız artık her yerim ağrıyor bir an önce kucapıma almak istiyorum ama hala tık yok hayırlısıyla gelirler inşallah 😊
alininannesiiiii Sanemklcaydnz 39+1 deyiz son 6 günümüz kaldı bende sezeryan olucam gece mide yanmasından asla uyuyamıyorum 😔
Emire-09 Sanemklcaydnz 40+2 yiz. Diğer haftalar değil ama bu hafta baya yorucu geçiyor kontroller de sıklaştı artık belki de ondan stres artıyor . Normal için 41 i bekliyoruz bu son haftamız anne karnında 😊En hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz 😊🙏🏻
minikiiiimmmm Bende bugün 38 haftalık oldum geceleri uyku yok tam uykuya dalıcam farkında olmadan dönmeye çalışıyorum canım acıyor uyanıyorum onun dışında bir şikayetim yok bu aralar çok şükür son 4 günümüz kaldı çarşamba günü sezeryan olucam Allah nasip ederse
Sanemklcaydnz minikiiiimmmm sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza bizim normal doğum görünüyor bekliyoruz bakalım 😊
Baharbek 38+3 bende geceleri dönerken olan acı beni mahvediyor 🙄 gündüzleri regl sancısı gibi vuruyor 1 cm açıklık var şuan bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse artık Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🤗❤️
Sanemklcaydnz Baharbek valla benimde vajinama iğne batması gibi bi ağrı var kafasını kasıklarımda hissediyom artık gel kızım diye diye 39 getircez 😁
Tugba111 Baharbek ne zamandan beri böyle oluyor sizin ben 36. Haftayım son 10 gündür her gün hafif hafif regl ağrısı gibi ağrım oluyor geceleri aniden uyanıyorum bi acı saplanıyor artık belim de ağrımaya başladı 2 gün önce nst de bir şey çıkmadı ama bunlar belirti mi yoksa normalde herkes bu haftalarda yaşıyor mu onu ayıramıyorum
Ayda_Lina 18 günüm var kızlar bugün bir tane kızarıklık gördüm karnımda sizce çok çatlar mı 18 günde😔
alininannesiiiii Sanemklcaydnz yoğurt bilmiyordum bak süt soda şurup içiyorum asla geçmiyor bakalım yoğurdu deniyim
Baharbek Tugba111 evet canım geceleri özellikle acıtıyor belki kişiden kişiye fark eder ama çatı kemikleri doğuma hazırlandığı için oluyor sanırım bu ağrı yoksa nstde çıkardı benimde çıkmadı gündüz hareketli olunca o kadar ağrı yok ama dinlenirken fena oluyor🙄
Tugba111 Baharbek anladım inşallah kolaylıkla doğururuz hepimiz 🙏 benim çatı muayenem de olmayacak doktorum çok anlamlı bulmuyor neyseki kendi kendini tetikliyor galiba çocuğum 😅