gamzelinaz inanin hic hareketli degilim hayatimda hic bi donem spor yapmadim. Metabolizmam bekarken hizliydi ama evlendikten sonra oyle yavasladi ki baya bi kilo aldim . Diyorumya ben boyuma gore tombis bi insanim 1.50 boy 64 kilo ile hamile kaldigimda kimbilir son aylar neye benzeyecegim dedim hep. Ama şu zamana kadar 3 kilo olayi nasil oldu inanin hic bi fikrim yok Allah bana tasiyamayacagim yuku vermedi tamamen onun lutfu diyorum ben😀 kilo alimi olmayinca catlamada hic olmadi haliyle. Ama sadece ve sadece sunu soyleyebilirim ki bence en buyuk etkende budur; ben duzenimi hic bozmadim. Hamile kalmadan once neysem hala oyum yani ayy kilo almiyim diye dikkatte etmedim,ayy 2 canliyim diye hpbidi girtlaga da vurmadim. Zaten normaldede ekmegimi bi oturusta bi tam yiyebildigim icin bunye hangi duzene alisiksa ona devam ettim😊 çayimida şekerli iciyorum ekmegimide yiyorum kekimi boregimide yiyorum yeri geliyo abartmadan cikolatamida yiyorum eskiden neyse o. He ama abur cubur ve islenmis gidalar bebege sagliksiz oldugu icin yememeye gayretim var onunda kiloyla alakasi yok:)