Selinaymurattt 3MelekAnnesiii Amin inşallah sağolun teşekkür ederim sizde inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
CevriyeKuzey 3MelekAnnesiii haklsn canım ilk doğum özelde oldu benim ondan garipsedim sanırım. Ayın 15inde 2li test yaptırcam inş iyi geçer. Cinsiyet ne zaman söylüyolar devlet hastanesinde geç söylüyolar die duydum hep doğrumu sence
Sultan94 3MelekAnnesiii herkes duyduğuma gire çok memnun canım benim sezeryan olduğu için refakatçi kabul ediyorlar
3MelekAnnesiii Sultan94 arkadaşım 5 ay önce dogum yaptı hemde 1 hafta kalmak zorunda oldu hastane de sezeryan olmasına rağmen almadılar refakatçi
minikprensesimmm Bende 37+5 haftalığım 21 yaşındayım Keçiörende oturuyorum Aktepe ile dutluk arası denilebilir🤪
Busrasahin Srfdycn Dilek şahin diye randevu aldım başka bi kadın doktor baktı dilek hanım yoktu bende anlamadim ve o kadında çok azarlayıcı konuşuyodu bidaha almam ona herhalde
Dlnugurlu Srfdycn evet canım ama 10 gün için de tekrar gidersen ödemiyorsun kan idrar vs. Tahliller için ücret ödemiyorsun ama
Busrasahin Srfdycn Yalnız perinatoloji bölümüne kayıt olmanız gerekiyo yoksa randevu vermiyolar malesef
minikprensesimmm Nurcihn yani aktepeden dutluğa doğru inerken bi özel okul mu ne varya onun altındaki sokaktan ilerleyince 5 dk yürüme mesafesi. Dutluktan da Keçiören özel hastanesinin o tarafta kalıyorum