Fatma_15 3MelekAnnesiii şehir hastanesinde gebe okuluna kayıt olunca refakatçi alıyorlar 1 aylık eğitim var hafta bir gün online
Nrhnn Busrasahin bende gitmeyi dusunuyorumda… Ankara Şehir Hastanesi’nde sezeryan dogum yapanlar memnun mu acaba
Fatma_15 Busrasahin gebe okuluna kayıt yaptırın alıyorlar refakatçinızla eğitimlere katılıyorsun wp üzerinden bilgilerinizi alıyorlar ebeler
Busrasahin Nrhnn Normal dogum yapınca neyse de sezeryan olunca 1 kisi bırakıyo başka hastaneler orda dogum yapmayı düsünüyorum ama araştırmam gerek ikiz sonuçta tek başıma bakamam
Nrhnn Fatma_15 ohhh inşlah öyledir ya refakatcisiz olurmu hiç helede sezeryanda olmalı bence ama kontrole gittiğimde onu ögrenmem lazım
Fatma_15 Nrhnn siz hangi doktora gidiyorsunuz önerdiğiniz doktor varmı? ben 32 haftamdan sonra şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum
Nrhnn Fatma_15 bende suan sehir Hastanesi’ne gitmiyorum. 24 25. haftalarda gitmeyi dusunuyorum…Ama cevrem doktor olarak Fatma şahini öneriyor o doktordan randevu almaya calışcam.
Lokumcuk 3MelekAnnesiii doktorunuz kim. Bende oranın doktoruyla ancak özel kliniginde muayene oluyorum. Tüp bebek oldugu için