Elif3534 Kızlar 15+0′ım. 50 kilo ile hamile kaldım. 1.5 kilo almışım. Çok dikkat ediyorum. Sadece bir gün serbest besleniyorum. Sizce ilerleyen zamanlarda çok alınıyor mu? Başlarda hiç almayanlar var. Moralim bozuluyor 🤦🏻♀️
MorTutkunu Elif3534 canım o bünye ile alakalı bence kilo almaya müsaitse bünyen hemen alırsın zaten . Sağlıklı beslenip abartmadıkça sorun olmaz iyi devam etmişsin şimdiye kadar
leylosule Elif3534 1.5 kiloda bir şey yok canım hemen canınızı sıkmayın. 20den sonra kilo alımı başlıyor ama şuan zaten fazla almamışsınız daha şimdiden takmaya başlarsanız ilerde çok kafanız meşgul olur bu da hem size hem de bebeğe iyi değil. Siz yine dikkat edin elimizden geleni yapın alınacaksa alınıyor her türlğ :)
Beyzan Elif3534 neden Moralin bozuluyor bir can taşıyorsun önceliğin onun sağlığı olmalı kilo alınır verilir. Elbette fazlası zarar ama hayatının en özel zamanlarını böyle takintilar ile gecirmen seni üzer. Ki artacak olan enerji ihtiyaci için 30. Haftalardan sonra kilo alımı hızlanıyor. İnşallah süreciniz sağlıkla geçer sonra kilo çatlak sarkiklik vs her şeyi önemsiz kılan mucizen kucağına gelir 😌😌😌😌
Sevdelibol Canım neden mıralini bozuyorsun unutmaki içimizde bir mucize taşıyoruz tabiki farklılıklar olucak ama çözümğ olmayan şeyler değil hemen vereceğiz kilolarımızı bak gör bende 7 ayımdayım 7 kilo aldım geçiçek inşallah bu bunaltılarda 😍😍
Elif3534 Sevdelibol teşekkürler canım benim. Kilo sevmiyorum ben o yüzden ilerleyen zamanlarda verebileceğim kadar almak için uğraşıyorum. Ama dediklerinde çok haklısın mesajın gerçekten değerli 🥰
Elif3534 leylosule 👍🏻 Teşekkürler 🙏🏻 çok takmamaya çalışıyorum da sizlerin yorumunu alayım dedim. Bazıları düzenli alıyor. Başlarda böyle almak normal mi die yazıyım dedim. Saolun 🤗🥰
Sevdelibol Elif3534 aynen canım ilk başlarda bnede öyleydim cok huzursuzdum hatta agladıgımı bile biliyorum bakma böyle dediğime ama napalım saglıkla büyüyüp dogsunlarda kolay değil😍