Kızlar bu üçüncü kanama ile yatışım 30 haftalık oldum çok üzülüyorum evde iki yaşında oğlum var nasıl bitecek bu hamilelik 😕
Yine kanama 😔
38 e kadar dayana bilir miyim eşi aşagıda olduğu için oluyor kanamalarım böyle olupta normal doğuran var mı yukarı çıkmazsa doguramazmışım 😕
YasinMerveYaln canım genelde 32-34 ten sonrası yukarı çıkmıyor deniliyor ama Allah bilir belki çıkar. Kanaman da zaten plesenta aşağıda olduğu için oluyor. Kendine dikkat et. Yorulma ağır kaldırma, ayakta fazla kalma. İnş sağlıkla kucağına alırsın.
Arkadaşlar 9aylik evliyim 2gebelik gecirdim 2si de düşük oldu en son 21subatta gebeliğimi yaşamıştım ara verdim suan hamileyim beta hcg değeri 22,08 cikti sizce düşük mu bide suan hafif kanama var
YasinMerveYaln geçmiş olsun canım kanaman durup dururken mi oldu benim aşağıda iki büyük kanamam oldu henüz 25. Haftadayım birde doktorum 100 km ötede bulunduğum şehirde şakın Doğum yapma diyor strese girdim biriey olurda yetişemezsem diye
Esrelf inşallah 30 oldum daha çıkmadı nasıl olacak bilmiyorum 😏
Akyuz56325 hiç bilmiyorum canım ya kusura bakma
Perimasali89 evet durup dururken bardaktan boşalırcasına oluyor hep ilkinde kendimi çok yormuştum süpürge falan yapmıştım ana bu son ikisinde yataktan doğrulunca oldu
Perimasali89 benim de ilk kanamam 25 inçi de oldu
Perimasali89 yetişirsin canım zaten Doğum uzun sürüyor korkma
Canım bende 33 haftalık hamileyim benimde bebeğimin eşi aşağıda çok şükür bu güne kadar kanamam olmadı doktorumda bana kesinlikle sezaryan olmamı söyledi kanama olmadığı taktirde 40 haftayı tamamlıcaz yoksa erken almak zorunda kalabiliriz dedi, kanama olmamasına dikkat et ağır kaldırma kendini yorma yorulduğunu hissettiğin anda ne yapıyosan bırak yat dinlen dedi yani tamamen dikkat gerektiren bi durum. Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏🏻😍
Birde şey sormak istiyorum kanama olduğu zaman hastaneye yatırıp kanamayı durdurabiliyorlarmı?
YasinMerveYaln cnm ne kadr kalacakmissin . Cok zor mus gercekten bende 4 gun kdr kaldim bide evde seni bekleyen bi ufaklik daha var Allah sifa versin umarim bundan sonrasinda r
ahat gecir
ahat gecir
YasinMerveYaln çok geçmiş olsun benim de eşi ön duvara yapışıkmış ama aşağıda demedi dr. Sizin hep aşağıda mıydı? 25. Haftadan önce hiç kanamanız olmadı değil mi?
Minikyigitali aslında dikkat edemiyorum galiba bide yeri çok önemli benimki sizden daha az tehlikeli oysa arka duvarda ve Rahime yakınmış ama ilkin normal olduğu için ve arka duvarda olduğu için Şanlı’sın dedi doktor agur kaldırmıyorum ev süpürmüyorum çok eğilip doğrulamamaya çalışıyorum ama yine de oluyor anlamadım
Minikyigitali onların elinden gelen bişey olmuyor ilaç veriyorlar serum iğne ciğer geliştirici falan yapıyorlar nst takibi ultrason bakıyorlar kanama kendiliğinden duruyor gemelde
Minaa inşallah ya allah razı olsun önceki iki sefer de üç dört gün kaldım kanama durunca yolladılar bu sefer ki döktür bi acayipti Doğum haneye aldı beni bende imza atıp çıktım evde yatıyım yarın doktoruma gelirim kanamam azLdı diye
Hannah yok olmadı eşi aşagı da da dememişti doktorum 25. Haftada yoğun bi şekilde oldu erken Doğum riskine girdim şimdi
YasinMerveYaln ciğer geliştirici ne zaman yapıldı size Banada doktorum bu hafta yap dedi 25+3 olucaz bu gece
Perimasali89 kanamam olunca yaptılar 24+6 yken bide geçen hafta da kanamam oldu o zaman yaptılar