Yoncaglseven Sabahlari bulantimdan bazen gazete,cubuk,peynir ekmek yiyor portakal suyu sıkıyorum bebeğime bir sorun olur mu ? Kendimi zorluyorum ama yiyemiyorum :(
mlkkk Yoncaglseven canım haftan kaç bilmiyorum ama ben 13e kadar bol bol meyve leblebi ve kraker yiyordum yemekleri tiksinerek yiyebilirsem yiyordum mide bulantım yoktu ama tiksinmiştim herşeyden canım istemiyordu sonra düzeldi zaten bebek ne yersen ye yine büyüyor bulantıların geçtiğinde faydalı şeyler ye yiyebilirsen ceviz fındık mutlaka günde en az dörder tane ye
Kaderimm Yoncaglseven onunyerine ayran felan icebilirsin kalsiyum yönünden de iyi olur yanmayada iyi geliyor
mlkkk Yoncaglseven daha haftan çok erken sen ne yersen ye o şuan senden beslenmiyor canım vücudunda depolananlardan alır 3aydan sonra plesantası sayesinde senin yediğini kanından alarak beslenir yani yine direk bebeğe yediğin gitmiyor o yüzden şuan sıkıntı yapma folik asit kullan yeter 😊
MuazzezNaz Canım 32hafraya giricez hala bulantı ve kusma devam ediyor belli ki doğuma kadarda sürecek zofer die ağır bulantı ilacı içmeme rağmen tam rahatlatmıyor hep bulantıyla yaşıyorum.Ayvayı tavsiye ederim çok güzel bulantı kesiyor yani kısa vadelide olsa bana iyi geliyor.limonlu ve asidi kaçmış maden suyuda hem magnezyum kaynağı hemde mide bastırıyor.başkada iyi gelen bişey yok bana