derylmz63- Merhabalar hanımlar ben dün doktora gittim faha bebeğim 5 haftalıkmış midemin bulandığını söyledim bana DRAMAMİNE ve İMOM BALIK YAĞI verdi içinizde kullananlar oldu mı yan etkileri var mı
Zeynepvesina derylmz63- dramamine b grubu bi ilaçtır. Yani mecbur kalmadıkça alınmamalı. Önce a grubu ilaçları deneseydiniz keşke. Prilam dr yazdırın gidip. B grubu ilaçların ne gibi zararı olduğu tam kanıtlanmamış ama zararsız diyemiyolar; duramayacak kadar kötü olunca alınmalı. Balık yağında sorun yok yiyebilirsin.
Umutunannesi21 derylmz63- balık yağı sana kalmış ama dramamine kullanabilirsin inşallah fayda da eder bulantılarına çünkü etmezse benim gibi sonrasında prilam ve hatta zofer denilen ilaçları da kullanmak gerekebilir. Benimkiler onlarla da geçmiyordu hastaneye gidip serum taktiriyorduk
Dilan2912 derylmz63- imom vitamin ilacı canım günde 1 kere kullanman lazım tok karnına zaten balık yağı folik asit ilaçlarının görevini görüyor
Zeynepvesina derylmz63- gece yatmadan iki tane alıyosunuz. Sabah bulantı olursa bir tane daha geçmezse bir tane daha. Günde dört taneye kadar alınıyo. Özellikle hamileler için üretilmiş, sayısı çok gelmesin dozajı ona ayarlı.
derylmz63- Dilan2912 Ben içtim bugün kahvaltıdan sonra kalkamıyorum sürekli uykum geliyor sizde de öyle oldu mu İlacı içtikten sonra
derylmz63- Zeynepvesina Ben balık yağını demiştim o günde bir tane içiliyor ama ben içtikten sonra kendime gelemedim