Guneyinannesi1 Selam kızlar 🕊️ kayinvalidem rüyasında altın bilezik ve gerdanlık görmüş ama birisine vermiş hediye olrak sonra pişman olmuş ben neden verdim gibisinden altın evlat oluyormuş sanırım doğru mu?
Binnur54 Guneyinannesi1 ben şuan 4+5 hamileyim ve hamile oldugumu bilmeden önce riyamda altın gördüm bol bol 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
shrbn25- Guneyinannesi1 ruyamda o kadar altın görmustum kii küpeler bilezikler büyüklere sordugumda oglan bebek dedıler harbıden de öyle oldu
Guneyinannesi1 Sedasmsk valla evlat istiyorum cinsiyet deği 😆😆 kaynanam niye goruyorki benim görmem lazım degilmi daha bebek yok ortada cinsiyeti ni bilemiyorum 🥴
Sedasmsk Guneyinannesi1 evet senin gormen lazim 😂 mesela başkasi seni ruyada gelinlikle gorurse hamile kalcagin anlamına geliyor 😂 yada sepet verdiğinde
Guneyinannesi1 Mk3804 yazin temmuzda evlendim ekimde hamile kaldım daha doğrusu geç döllenme olmuş aralik 31 inde 12+1ken gebeligim sonlandı sagliksizdi öyle bu ay denemelere başladım tutmuştur inşallah
Guneyinannesi1 Binnur54 maşallah 🤩 benim kayinvalidem sadece gördü ben test yapmistim rüyamda pozitif cikmisti bide balık gördüm ruyamda oda evlat demekmis ama bakalim hayırlısı
Gamzebrb Guneyinannesi1 benim eşimin babaannesi bana rüyasında altın görmüş o ay bana dediki rüyamda altın gördüm hamilemisin doktora gittim gerçekten hamileydim sonra rüyasında çürük hurma yemişim rüyayı gördüğü günde düşük yaptım ama bildiğim kadarıyla altın erkek evlat 😂 inşallah hamilesindir canım
MervErdo Ben de hep rüyalarımda kolye yüzük görürdüm yengem kız seninki dedi durdu erkek bebek bekliyorum ama ben hep rüyalarımda bana erkek bebek emanet edilirdi erkek bebeği emzirir büyütürdüm rüyalarım çıktı
Mk3804 Mk3804 bol bol dua et hic umudunu kaybetme bizim mucizemiz 5 yıl sonra buldu bizi insallah en kısa zamanda sende hamiş olcaksın evladını hayırlı sağlıklı bi sekilde kucağına almak nasip olucak 🤲
drn05 Guneyinannesi1 yaa bende rüyamda kız cocuğu doğurmustum altın takıyorlardı bana da o ara zaten düşünüyoduk ama pek umudum yoktu 2 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim. 12. Haftada kızım olcağını şimdide çok şükür 29 haftalık olduk bile. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏