Cigdembakar Zeynepppp eşim annesinn yaptklarno görüyor oyzden bna laf bırakmadn kndisi cevap veriyor annesine ama onuda anlamıyr alınmıyor nasl bişy bn anlamıyorm
Zeynepppp Cigdembakar benim eşim karışmaz ben laf söylesem de neden söyledin demez. Sabırlı olduğumu bilir. Ben çalışan bi insanım evimin işini zor yapıyorum sürekli yatılı geliyor davet etmediğimiz halde 😠 çocuk Doğunca ben bakacam diyor. Kayınbabam da yok kendine yer yapıyor gelip benim evde kalacak sürekli çocuk bakma bahanesiyle. Ne yapcam bilmiyorum
Cigdembakar cevriyetoy allah razı olsun saolun ona cvp vermk bile istemiyorm artk konşmasn dye okadarki bunaldm
cevriyetoy Cigdembakar o zaman ben gibi yap canım hic muhatap olma ben hic konuşmuyorum artık. En son baya sağlam kapistik şimdi gikini bile cikaramiyo bana. Herkes kendi halinde takiliyo evde tekckelime etmiyoruz
Cigdembakar Ddmyvz aynen öyle hep diyorm onada rabbüm bna yaptklarnn söyledklerinn hesabını sorsn şu halimde bni üzüyo hepsini görüyo rabbim
Cigdembakar Zeynepppp benmkide aynısını diyo ama çocuğa asla bakmaz biliyorm geçn sene ameliyt oldm sana bakcm deyip bzde kaldı öğlene kadar uyudu ikaç bile içememiştm onun yüzünden
Ceydazgl Cigdembakar senin kaynananı Allah düşman başına vermesin canım, bu nasıl bir insan böyle büyük konuşmuyayım ama sanırım ben kıyameti koparırdım ,eşin farkında değilmi o niye vermiyor annesinin ağzının payını🙈 Allah yardımcın olsun
Cigdembakar Ceydazgl eşim bnden çok cevap veri yo resmen azarlıyo hatta ama anlamıyo kadn istediğşni de yani bide eşimi bna kötülüyo ya koynumn kocası bn sennle onun dedikodusnu yapamamki bide hallı yani eşim
burcuburcu Cigdembakar bok ye deseydin tövbe ya manyakmıdır nedir hamile kadının önünden alıp yediyse gerçekten zıkkım olsun yani
Cigdembakar burcuburcu kız bide diyoki bnm evime gelirse yaramazlk yapmaz uslu durur inat değşlmi alştrcam oğlumu yaramzlk yap oğlm orda dicm😂😂😂
Cigdembakar cevriyetoy ayy en çok istedğim şey valla oraya gidince görümcemn dolabını katlıyorm sürekli sırf onu görmiym konşmak zornda kalmiym dye yine geliyo yanıma
Fatmaydinn Cigdembakar ay kendi kaynanama sinir oluyorum zaten bide başka kaynanaları duyunca hepten sinir oluyorum ne gıcık bir tür bunlar ya, benimki de çocuk doğsun bana anne diyecek falan diyo terslemedim daha hiç bi kere daha desin tersleyecem artık 😡
Nilufer Valla agzına bi tane patlatırdım, kocam da agzını acarsa gitsin anasının koynunda yatsın. O ne ya öyle yüz vermeyin böyle tiplere
Sedafirat Cigdembakar geçen gün esim yani nda dedi ki sen doğum yapınca sana hediye alacam anne oldun diye bunu duydu simdi diyor ki bende ilk kez babaanne olacam bana da hediye gelir banada alınması lazim bizde adet babaannemde kizin akrabalarından hediye gelir sözde ben akrabalarıma soylecem ki kaynanama hediye getirin bend3 lafı çarptım bizde de adet erkek tarafı anneanneye hediye yapar diye sesini kesti çekti gitti
Cigdembakar Sedafirat benm kaynanmda diyoki şimdiden eşya almayalm çok kıyafeti olmasn dye almıyorm bn doğnca bi.çeyrek alırz yeter bnde çocuğn sadece çeyreğinü görürsünz ozamn babaneym dye gezme ortada dedim gülüyo bide
cevriyetoy PrensessKizim tabiki patavatsizlar bak ne anlaticsm geçen yemek yiyoruz hep beraber yani kayinpeder yoktu kaynana ben eşim tam oturduk demez mi sen kaç beden çamaşır kullaniyosun ne alaka ki dedim bende eşim de kaldı bişey diyemedi neyse yemek bitti çay faslina geçtik tekrar sordu kaç beden kız diye neden ki ya ne gereği var da soruyosun bunu dedimm sustu. Sonra eşim onu mutfağa çağırdı. Anlatmış ışte bak cevriye böyle şeyleri sevmez sen ne diyosun diye. Ben bike onun camasirina karismam etmem veririm parayı o gider alir diye.dememis mi ay dantelli sutyen gördüm onu alacaktım diye bana bastılar resmen. Tabi alcagi falan yok maksat beni deli etmek çünkü biliyor zaten bu tur şeyleri sevmedigimj.anlayacagin bunların hepsi ayrı bi dengesiz
EsraAykzdemir Cigdembakar Allahım yarabbim ya. Kıskançlıklarından hasetlerinden ne yapacaklarını şaşırıyolar. Bide içlerinden neler geçiyo acaba çok merak ediyorum. Benim doktorumda perinatolojiye yönlendirdi beni. Bayador doktor arıyoruz. Kaynanamın yorumu illa gerek varmıymış normal doktor baksın gereksiz böyle şeyler oldu. Çünkü herşeyi onlar biliyor. Uzmanlar boşuna okumuş. Hepsinin çenesi kurusun😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cigdembakar EsraAykzdemir bnmkide diyoki bn bi doğuma gittm doktra sen her hafta doktrdasn sanki keyfimde gidiyorm keşke bebem iyi olsada hiç gitmesem ama malesf olmuyo öyle
Lamelif Cigdembakar bana ilk ikli teste gittiğimde söyledi 11. Haftada tam rahim ağzında değil 1,5 cm yakın baya rahim ağzına inşallah yukarı çıkar hepimizinki. Kanaman çok yoğun mu oldu yatıyor musun hangi ilaçları verdi size ?
Cigdembakar Lamelif benm bi anda baya kanamam oldu progestan decavit devit3 sidefer bide kan ilacı verdi siz kullanıyomsnz ilaç
seydanurceyhan Cigdembakar aynen canim vallaa seker hastasi insulunini bilerek yapmio sekerim ciksinda benide hastaneyee gotursunler diee aynisini yapio carsida gezioz su koktu bu koktu cok guzel diee die benden cok cani cekio
Cigdembakar seydanurceyhan bnmki geçen hafta bndemi hanile kalsam şmdiki hamilelern bi dediği iki olmuyo oğlum bnide hastane hastane gezdirr diyo azdı bu yaşta🙈