babymom- kızlar molfixin pure&soft bezinden almaya karar verdim ama 1 numara mı alsam 2 numara mı alsam karar veremedim kullanan var mı 1 numara küçük oluyor mu 92 adet olan uygun oluyor çünkü alırsam yarısı kalır mı
esmirna16 babymom- Bebeğim 3200 doğmuştu. 92li paketini almıştım ben de 1 numara almıştım. Sonrasında zaten 5. ve 15. Gün kontrollerinde kilo alımına göre numara degistirmistim
Denizyildizii babymom- kızım 3200 doğdu primanın 0 numarasını aldım 30 lu 2 adet daha sonra 1 numaraya geçtim
Burcuckmk babymom- benim arkadasim aldi bir paket 1 numara al dedi sonra 2 ye gecmisler ama bebegin gelisimi kilosuyla alakaliymis canim 1 paket al devamını ona gore alirsin bende molfix alicam 1 paket almayı düşünüyorum
Minnakkannesi babymom- ben 1 alıcam eğer bebeğiniz 4 üstü doğmazsa küçük olmaz zaten ilk zamanlar nerdeyse 7 8 defa alt değiştiriyorsunuz 😀
babymom- esmirna16 paketi bitirebilmişmiydiniz peki benimkinin tahmini doğum kilosu 3600-3800 olur dedi doktor bide kız mıydı erkek miydi bebeğiniz
esmirna16 babymom- kiz bebeğim.evet bitirdim. Doğuma girmeden 3500du ultrason kilosu 3300 doğdu az önce yanlış yazmışım kusura bakma. İlk iki gün 200 gram verdi. 3100 ile başladık bezi kullanmaya
Almilaaa Bugün hastane çantamı hazırladım 38+3′üm. Bezi yeni açtım ☺️ [url=https://hizliresim.com/nmAeln]
babymom- esmirna16 tamam çok teşekkürler 1 numara alacağım o zaman 3,5-4 kg çocuğada olur diyosunuz yani