minikprensesimmm Son 17 diyorum ama belki önce gelir belkide daha sonra belli mi olur bu bebiklerin halleriiiii🤪 Eeee Mart anneleriiiii napıyorsunuz nasılsınız bakayıııım🤩 heyecan var mı heyecan🤭
Oykummmm minikprensesimmm son 23 bizimde dün gece yalancı sancı yaşadım aniden Bi sancı geldi ve karnım taş gibi oldu sakince bekledim nefes alıp verdim 2 3 dk içinde düzeldi.. Bide akıntım var.. Bebek hareketleri yerinde 🙄 inşallah sağ salim kavuşuruz kızımla
Imren3232 minikprensesimmm son 12 bekliyoruz hayirlisiyla saglikla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🌸❤👶
minikprensesimmm Oykummmm insallaaahhhh😍🙏🏻 Ah bu yalancı sancılarrr🙄 bir kaç kere acile gitmek zorunda kalmıştık korkupppp🤭 ama hepsini gülerek hatırlayacağımmmm🥳 uykusuzluk problemlerini zirvede yaşamak dışında son günler iyi geçiyor 🤞
sinem_a minikprensesimmm normal bekliyorum ara ara gelen yalancı sancılar bel ağrım var birde vajinada batma çok yaşıyorum gece uykumdan uyanıyorum sağa sola dönerken yoğun sarı sümüksü bi akıntım var perşembeyi bekliyorum kontrol var bakalım birde zaman geçmiyo 🐣😂
Imren3232 minikprensesimmm hiçbir belirti yok ne kasılma ne yalancı sancı sanirim rahati iyi iceride😁👶
minikprensesimmm irmsm hep öyle düşünüyordum hiç sezeryan düşünmedim ama sezeryana dönersek de diretmem nasıl hayırlısı ise öyle olsun 🙏🏻
minikprensesimmm Psydn canımmm çok geçmiş olsunnnn❤️ Bolca meyve tüket bir fincan nane limon içebilirsinnnn battaniye altında terle şifa olsun🙏🏻