Tuba704 Arkadaşlar 23. Haftamıza yeni girdik son 2 güne kadar bebeğim çok şiddetli güzel güzel tekmeler atardı son 2 gündür hiç ses yok çikolatalar tatlılar konuşmalar herşeyi denedim 1 kere atıyor bazen ve gün bitiyor evet bu durumda doktora görünmem laZım ama hafta sonu old. Kadın doğumcuma hafta içi gideceğim acile gittim kadın doğuma yönlendirdi sadece doktoruma mesaj atabildim durumu 2 gündür kafamda deli sorular 🙄 Yaşayan ya da önerisi olan var mı?
1987gokce Tuba704 canım endişe etme o haftalarda düzenli olmuyor hareketleri zaten. Sen yine de görün bir doktora ama bişey yoktur bence
Denis19 Tuba704 canım benim de sabahtan beri hiç tekme atmadı daha şimdi azcik kipirdiyo bence endişe etme düzensiz oluyo hareketleri 😊
Tuba704 1987gokce dilerim teşekkürler hafta içi gelsin koşarak gideceğim işte annelik iç güdüsü o rahatsızlık veren tekmeler için dua ediyoruz çok enterasan🙏
Edos O haftalarda tam hatırlamıyorum ben 1 gece boyu hic hissetmedim gündüzde hic takip etmemistim. Sabah saglik ocagina gidip anlattim durumu ebeye hemen kalp atışına bakmıştı sorun yoktu. Sabah saglik ocağına gidip bi bakabilirsin.
Tuba704 Edos evet zaten hafta içi olsun kendi doktorumuza koşarak gideceğim onu ultrasonda görene kadar stres yaşıyorum her defasında 🙈
1987gokce Tuba704 çok haklısın canım bende o haftalarda bir gün boyunca herseyi yaptım yok hareket etmiyo eşim geldi hadi acile gidelim diye ağlamaya başladım hop bizimki kıpır kıpır 😊 minnoslar bizi oynatıyorlar işte 😁
Tuba704 Zehra65 dilerim öyledir o kadar saçma sapan düşünceler geliyor ki aklıma söylemeyeyim burdan🙈