Elifnurr52 Ben 7 haftalık hamileyim 5.haftamda çok güzel besleniyordum şimdi ceviz haşlanmış yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor ve uzun süre görmek istemiyorum bunun yerine sabah kahvaltısında ne yiyebilirim kilo almadan
dorugunannesi34 Elifnurr52 bu aralar mide bulantıların olması çok normal bende oyleydim herşeyden tiksindim kendini sakın zorlama bulantıların geçicegi zaman vücut kendi yine isticek normal klasik peynir zeytin salata çeri domates iştahına göre omlet yap avokads seviyorsan o tarz omletlerde olabilir korkmana gerek yok bebek zaten ilk üç ay kanından besleniyor vitaminlerini ihmal etme ❤️
Bsmlh Elifnurr52 1 yumurta kır 2 yk süt 2 yk tam bugday unu az dere otu bır bıber 2 dilim peynir 1 tatlı K zeytin yağı yağsız arkalı önlü pişir 5 zeytin mevsim yeşillikleri çay diyet listem ama çok begendım tadını🥰
Esraadem Elifnurr52 kendini zorlama sakın tiksinirsin biraz ara ver bende öyleydim 3 ,4 gün tüketmedim sonra 2 günde bir tükettim . Kepek ekmeğinle kaşarlı tost , peynir, çiğ bağdem , salatalık domates felan tüketebilirsin 💐