Denizbebekk Merhaba kızlar bende 5+6 dayım hafif Kasıklarda bazen ağrı oluyor birde bel ağrısı onun dışında iyiyim Pazartesi günü gittiğimde keseyi gördük şimdi haftaya cuma randevumuz var bakalım hayırlısıyla
Turkansaritas Merhaba arkadaşlar, bende de çok kasık ve karın ağrısı oluyor. Birde akşamları karnım aşırı şişiyor. Henüz doktora gitmedim 5+4 üm. İlk bebeğim düştü. Alttan muayene istemiyorum ne zaman gidersem ultrasonla muayene olurum bilginiz var mı ?
Kccmd Turkansaritas alttan kesinlikle kabul etme. 6. Haftanın basında git direk ultrasonla bakar. 6+1 gibi düşün.
Nilsubatu Turkansaritas şuan giderseniz ultrasonla bakarlar bence ayrıca alttan muayene olmak istemiyorum diyebilirsiniz eğer öyle bir durum olursa. Bana direk bu haftada ultrasonla bakmıştı.
Denizbebekk Turkansaritas Bende seninle aynı düşüncedeyim canım geçen Pazartesi keseyi gördü 1 hafta Sonra gel dedi ben 10 gün sonraya randevu aldım alttan bakmasın diye
asliiyorgunn Turkansaritas ben 5+3 te gördüm ultrasyonls baktı keseyi gördü. Senin beta hcg kaç istersen Bi kan ver bak eğer 3000 falan olmuşsa git çünkü 3000 olunca ultrasyonda görünüyor acilde hemen 2 saatte çıkıyor beta hcg
Nilsubatu Bende şuan 6 haftalığım ikinci hamileliğim çok sancım ve bel ağrım var zaten progestan kullanıyorum. birde tabiki migrenim olduğu için de günlerdir başım ağrıyor ay birde tansiyonum çok düşük yani ilk hamileliğimde zor geçmişti Buda zor geçiyor sağlıkla alalım kucağımıza inşallah annelik zor iş
Aytflz Nilsubatu Aynen haklısınz benim de ikinci gebeliğim şuan çok zor geçiyor kese göründü ama içinde bebek yok
Thn Thn Nilsubatu Nilsubatu progestanı ne ıcın verdı dr. Bende kullanıyorum. Haftaya 6. Haftam ultrasonla bakıcaz kısmetse bızde. 6 dan once gıtme bence
Aytflz Nilsubatu canım sizden haber bekliyorum acaba benim ki boş gebelik mi siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz
Nilsubatu Aytflz yok yok inşallah değildir ben 4 hafta 5 günlük falandı kanda göründü ama kese görünmedi önce sonra bir hafta sonra gittik keseyi gördü 10 gün sonra gelin kalp atışına bakalım dedi ama biz doktoru değiştirdiğimiz için başka doktora daha erken gittik ve kalp atışını da gördük yani sizde görürsünüz inşallah merak etmeyin ayrıca kan değerlerinize bakılmadı mı öyle bir şüphe varsa kan değerleri takip edilmeli