Nazliomer Kocamla anlaşamıyoruz sürekli evde kavga huzursuzluk sürekli ağlıyorum stresten kasıklarıma ağrı giriyor cok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye, hiç birsey yiyemiyorum stresten napıcam lütfen dertleşelim😭
Aybebek Nazliomer duygusal olman çok normal.. Bu süreçte en önemli şey anlayış.. Kendini üzme.. oturup konuşmayı denemelisin
hande123 Nazliomer duymamazlıktan gel en iyisi bu bence onlar keşke bir günlüğüne hamile olabilse hormonlara nluyormuş o zaman anlarlar
Gulbicil Nazliomer kıyamam ya canım benim boşver umursama . Sen ne kadar çok umursarsan o kadar çok üstüne üstüne gelecektir herşey . Kavgasız ev yok yeterki aşılmayacak problemleriniz olmasın .
Mrvbdk Kendni strese sokmaman lazım. Tabi bu dönemde eşinnde seni alttan alması gerek ama tabi onlara bunu anlatamıyoruz
Zinnureyn Hamilelik hormonlarindandir canim biraz daha sakinlesmeye bak esinin cok ustune gitme birak biraz oda sakin kafayla kalsin erkeklerin buna cok ihtiyaci oluyor hem bu arada sende toparlarsin kendini
Nazliomer 14 haftalık hamileyim ama artık dayancak gücüm kalmadı bide kaynanamla yasıyorum eşim kötü seyler kulllanmaya basladı nasıl diyim napıcam bilemiyorum tek basıma kaldım ailemden uzaktayım
Efomm21 ALlah yardımcın olsun bu mübarek ayda canım kaç yıllık evlisiniz birde ne kullanmaya başladı alkolmü maddemi bunun zararı cok
Nazliomer Efomm21 4 aylık evliyiz daha malesef madde kullanmaya baslamıs öncelerde alkol sandım ama alkol halleri değil nolur mübarek günlerde dua edin
Efomm21 4ay daha cok erken yani acaba arkadaş ortamımı etkiledi naptı yani çalşmymu eşiniz boşmu allah yardmcnz olsun ya vallah cok zor bir durum bu madde yüzündenmi tartsysnz yani uyusturcu bağmlsmı olmş